Stoiximan Super League

Αποχαιρέτησε τον Μαυρία ο Παναθηναϊκός

Τις καλύτερες ευχές για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Χάρη Μαυρία στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Σάντερλαντ έδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στην αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση προς τον Έλληνα άσο.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Χάρης Μαυρίας είναι και επίσημα παίκτης της Σάντερλαντ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο νεαρός εξτρέμ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, έχοντας ταξιδέψει στην Αγγλία από την Τρίτη και έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που τον περίμενε στα γραφεία των «μαυρόγατων».

Ο Παναθηναϊκός θα λάβει τρία εκατ. ευρώ (το 1,5 μπροστά) από τη μετακίνηση του Χάρη Μαυρία στον αγγλικό σύλλογο.

Στην αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε το «τριφύλλι», ευχαρίστησε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα, ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο μέλλον και... ανέλυσε γιατί η μεταγραφή από τη μια προκαλεί λύπη κι από την άλλη χαρά στο πράσινο «στρατόπεδο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ. Ευχαριστούμε το Χάρη για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του στο υψηλότερο επίπεδο.

Η μεταγραφή αυτή από τη μια πλευρά μας προκαλεί λύπη γιατί ένα παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα και πλούσιο ταλέντο, που αναπτύχθηκε μέσα στον Παναθηναϊκό, τον αγάπησε και πρόσφερε στην ομάδα δεν θα φορά πια την φανέλα με το τριφύλλι.

Από την άλλη ωστόσο, η μετακίνηση ενός ποδοσφαιριστή από τα «σπλάχνα» της ομάδας σ’ ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο αντανακλά πέρα από το ταλέντο και την προοπτική του ίδιου και την ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και της εις βάθος δουλειάς που γίνεται στον Παναθηναϊκό και αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για το μέλλον της ομάδας μας».

Κώστας Ζάλιαρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x