Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Έδειξε κουρασμένη και διαφορετική από ό,τι περιμέναμε η ΑΕΚ - Σημαντική η τακτική προσήλωση των παικτών»

Ακούστε πως σχολίασε τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη με σκορ 1-0 ο στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Γιώργος Τσακίρης, σχολιάζοντας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη με σκορ 1-0 τόνισε ότι η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, παρουσιάστηκε κουρασμένη, ενώ υπογράμμισε το πόσο σημαντικό είναι ότι θα πάει με πολύ καλή ψυχολογία και ήρεμη στα ματς με τον Παναιτωλικό και τον Άγιαξ.

Μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ του σταθμού, σημείωσε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως η ΑΕΚ έχει καταφέρει να μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς στα ντέρμπι, ενώ ανέδειξε και το γεγονός ότι παρά τις απουσίες, οι νταμπλούχοι έκαμψαν την αντίσταση μιας καλής ομάδας που είχε αμυντική φιλοσοφία στο ματς.

Αναλυτικά:

«H AEK δυσκολεύθηκε αλλά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Άρη. Κρίθηκε σε μια στατική μπάλα το ματς. Έδειξε κουρασμένη. Δεν ήταν αυτή που περιμέναμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα η οποία έπαιξε πολύ αμυντικά.

Δεν βρήκε πολλές φάσεις. Πήρε σημαντικό τρίποντο, έχει καταφέρει να κερδίσει τα 3 από τα 4 ντέρμπι. Μπορεί αυτή την στιγμή να μη λέει πολλά αλλά ίσως είναι σημαντικό στην εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Έχειν σημασία που πέρασε αλώβητη από αυτό το ματς παρά τις απουσίες. Συνεχίζει το κυνήγι στον Παναθηναϊκό. Σημαντική η τακτική προσήλωση που είχαν οι παίκτες. Πάει με ηρεμία στο ματς με τον Παναιτωλικό και στο ματς με τον Άγιαξ.».


Ακούστε το σχόλιο του Γιώργου Τσακίρη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x