Stoiximan Super League

«Έκλεισε» Πάλμα ο Άρης!

Την πρώτη του μεταγραφή για τον Γενάρη «έκλεισε» ο Άρης! Έπειτα από μάχη με πορτογαλικές ομάδες, οι «κίτρινοι» απέκτησαν τον ταλαντούχο (και διεθνή με την Ονδούρα) εξτρέμ, Λουίς Πάλμα.

Την ενίσχυσή του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με μια εξαιρετική κίνηση ξεκίνησε ο Άρης. Οι «κίτρινοι» συμφώνησαν σε όλα τον νεαρό εξτρέμ από την Ονδούρα, Λούις Πάλμα.

Ο 21χρονος άσος ανήκε στη Ντεπορτίβο Βίντα, από την οποία τον αγόρασαν οι Θεσσαλονικείς, έπειτα από μάχη που έδωσαν με τις Μπράγκα και Ζιλ Βιθέντε.

Ο Πάλμα μετράει 17 συμμετοχές φέτος στο πρωτάθλημα της χώρας του, με 6 γκολ και 1 ασίστ, ενώ είναι και διεθνής με την εθνική του.

Πληρώντας λοιπόν τις προδιαγραφές που έχει θέσει από ‘δω και πέρα στην ενίσχυσή του ο Άρης (ταλαντούχοι και εξελίξιμοι παίκτες με όρεξη και δίψα για διάκριση), υπέγραψε μαζί του συμβόλαιο διάρκειας πέντε χρόνων.

Θυμίζεται ότι προ ημερών ο ίδιος ο Πάλμα είχε προαναγγείλει τη μετακίνησή του σε ελληνική ομάδα με δηλώσεις στην Ονδούρα, ενώ είναι θέμα χρόνου πλέον ν' ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x