Stoiximan Super League

«Ούτε ένα απούλητο»: Γενικός ξεσηκωμός των οπαδών του Άρη για τα εισιτήρια του «τελικού» με ΠΑΟΚ… πριν τον τελικό!

Ούτε καρφίτσα δεν θα πέφτει όπως όλα δείχνουν στο «Κλ. Βικελίδης», την Κυριακή, για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, που θα κρίνει τον τίτλο!

Γενικός ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Άρη για το τελευταίο ματς της χρονιάς στο «Κλ. Βικελίδης», που έμελλε να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο ιστορικά του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Οι «κίτρινοι» υποδέχονται (19/05, 20:00) τον ΠΑΟΚ και μετά τα χθεσινά (15/05) αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής των playoffs, ο τίτλος για τον «δικέφαλο του Βορρά» περνάει από την έδρα του μισητού αντιπάλου του. Θυμίζουμε, ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη -με δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα κερδίσει τη Λαμία- προκειμένου να σηκώσει την κούπα, αλλά αυτό, φυσικά, μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού στον Άρη δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται ότι ο μεγάλος τους αντίπαλος θα πάρει το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδό τους.

Για αυτόν τον λόγο, αλλά και επειδή ο κόσμος θέλει να «ξεπροβοδίσει» την ομάδα πριν τον τελικό Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό, το «Κλ. Βικελίδης» αναμένεται να είναι κατάμεστο, με τον στόχο στις τάξεις των φίλων της ομάδας να είναι ο εξής: «Ούτε ένα εισιτήριο απούλητο»!

Ήδη, από… πριν τα χθεσινά παιχνίδια, η κινητικότητα ήταν μεγάλη και οι άνθρωποι του Άρη περιμένουν από σήμερα ακόμα μεγαλύτερη για το μεγαλύτερο ματς του φετινού πρωταθλήματος.

Αξίζει να θυμίσουμε πως ο Άρης είναι αήττητος φέτος κόντρα στον ΠΑΟΚ. Για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Άρης ξεκίνησε με ισοπαλία 0-0 στην Τούμπα στις 17/9/2023. Ακολούθησε η νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1 στις 7/1/2024 με τα γκολ των Σουλεϊμάνοφ (46') και Σαβέριο (59'), ενώ ο Άρης έφυγε νικητής από την Τούμπα στις 10 Μαρτίου χάρη στο τέρμα του Λορέν Μορόν στο 31' για τα playoffs.

Oι παίκτες του Άρη θέλουν να κρατήσουν αυτό το αήττητο, κυρίως για τους εαυτούς τους, τη φανέλα και τον κόσμο τους, στο κυριακάτικο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο Χαριλάου, και κλείνουν τα αυτιά τους σε όσα γράφονται και ακούγονται.

Τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα με τις τιμές να είναι οι εξής:

ΘΥΡΕΣ ΤΙΜΗ
ΘΥΡΕΣ 1, 3 15,00 €
ΘΥΡΑ 2 25,00 €
ΘΥΡΑ 9 30,00 €
ΘΥΡΑ 7 40,00 €
ΘΥΡΑ VIP («Άλκης Καμπανός») 125,00 €
* Το παιδικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ στις Θύρες 1,2,3 και 10 ευρώ στις Θύρες 7,9.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr, https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-2023-2024.


Επίσης θα διατίθενται από τη Δευτέρα (13/05) από το ARIS F.C. Store (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-19:00, Σάββατο 10:00-18:00) και από τα εκδοτήρια του γηπέδου (Κυριακή 19/05 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα), ενώ -να υπενθυμίσουμε- για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση κάρτας φιλάθλου της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς και του ΑΜΚΑ.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, κατά την είσοδό τους στις θύρες του γηπέδου οι κάτοχοι εισιτηρίων (διαρκείας και απλών) θα πρέπει να φέρουν μαζί τους έγγραφο ταυτοποίησης προσώπου (Αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης).

Απαγορεύεται η είσοδος σε φιλάθλους κάθε ηλικίας χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο σε άλλο όνομα. Σε περίπτωση παράβασης θα επιβάλλεται αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x