Stoiximan Super League

Περιμένει επιστροφές για ΟΦΗ ο Πάρντιου

Ο Άρης πλήρωσε για άλλη μία φορά την έλλειψη συγκέντρωσης στις στημένες φάσεις και έτσι έχασε από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Πλέον οι «κίτρινοι» κοιτούν το ματς με τον ΟΦΗ που ψάχνει αντίδραση.

Ο Σπόραρ ήταν εκείνος που «πλήγωσε» τον Άρη στο τέλος του ντέρμπι στη Λεωφόρο, με τον Παναθηναϊκό να φτάνει σε ακόμη μία νίκη και να κάνει το 9/9 στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Θεσσαλονικείς για άλλο ένα παιχνίδι πλήρωσαν την έλλειψη συγκέντρωσης στις στημένες φάσεις, αφού ο Σλοβένος κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ασίστ που δέχθηκε από τον Βέρμπιτς στο φινάλε της χθεσινής αναμέτρησης.

Ο Άλαν Πάρντιου στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ήταν εμφανώς εκνευρισμένος με τον τρόπο που ο Άρη έχασε άλλο ένα παιχνίδι του, ενώ θα μπορούσε να επιστρέψει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Αθήνα.

Ενόψει και του αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Άγγλος τεχνικός είναι δεδομένο πως θα αναφερθεί σε αυτό τον τομέα που συνεχίζει να προκαλεί «ζημιά» στην ομάδα του.

Την ίδια στιγμή, ο Πάρντιου αναφέρθηκε και στις απουσίες των Μαντσίνι και του Μπράμπετς, τις οποίες χαρακτήρισε σημαντικές, και μαζί με τον Καμάτσο αναμένεται να επιστρέψουν για την κυριακάτικη αναμέτρηση απέναντι στους Κρητικούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x