Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Πιθανή η αποχώρηση του Εμπακατά μετά τα ματς με τη Ντινάμο-Σε πρώτο πλάνο ο Μοντόγια»

Στις μεταγραφικές εξελίξεις στον οργανισμό του Άρη με τον Σαλέμ Εμπακατά και τον Μάρτιν Μοντόγια αναφέρθηκε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Για την πολύ πιθανή αποχώρηση του Σαλέμ Εμπακατά μετά τις αναμετρήσεις με τη Ντινάμο Κιέβου και για την περίπτωση του Μάρτιν Μοντόγια που αρέσει στον Άρη και έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις μίλησε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «κίτρινων» ανέφερε ότι ομάδα από την Τουρκία παρακολουθεί τον 25χρονο μπακ και έχει κάνει κρούση στην ελληνική ομάδα για να τον αποκτήσει, με τον παίκτη να μην είναι αρνητικός να αποχωρήσει αν και η οικονομική προσφορά προς τον Άρη δεν είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Ωστόσο, αν προχωρήσει το θέμα του Εμπακατά θα είναι μετά τα παιχνίδια με την ουκρανική ομάδα καθώς δεν υπάρχει άλλος δεξιός μπακ, μιας και ο Οντουμπάζο καλύπτει τη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Όσον αφορά το αντικαταστάτη του Εμπακατά αυτός θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Μοντόγια. Σύμφωνα με τον Αλέξη Σαββόπουλο, ο Άρης βρίσκεται σε επαφή μαζί του, ωστόσο, στις διαπραγματεύσεις υπάρχει μια διαφορά στο δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x