Stoiximan Super League

Διαψεύδει ο Μουνάφο πως αποσύρεται: «Έχω πολλά ακόμη χρόνια στο ποδόσφαιρο»

Ο Χουάν Μουνάφο με δήλωση του στην ιστοσελίδα του Αστέρα Τρίπολης διαψεύδει τα σενάρια περί απόσυρσης από το ποδόσφαιρο και τονίζει πως όλοι είναι συγκεντρωμένοι στα τελευταία κομβικά ματς της ομάδας.

Φρένο στα σενάρια που πήγαν να δημιουργηθούν έβαλε ο Χουάν Μουνάφο.

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Αστέρα Τρίπολης, ο έμπειρος Αργεντινός χαφ και αρχηγός των Αρκάδων διαψεύδει κατηγορηματικά πως σκέφτεται να αποσυρθεί. Μάλιστα, τονίζει χαρακτηριστικά πως έχει ακόμη αρκετά χρόνια ποδοσφαίρου μπροστά του, κάτι βέβαια που αποδεικνύεται και από την αγωνιστική του εικόνα.

Την ίδια ώρα, ο Μουνάφο στη δήλωση του αναφέρει επίσης πως άπαντες είναι συγκεντρωμένοι στα δύο τελευταία κομβικά παιχνίδια του Αστέρα, με στόχο να κυνηγήσουν ως το φινάλε την είσοδο στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός:

«Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει σημαντικές υποχρεώσεις και διεκδικεί τον μεγάλο της στόχο, που είναι η είσοδος στα play offs του πρωταθλήματος. Είμαστε όλοι μας αφοσιωμένοι στην ποδοσφαιρική μάχη που έχουμε να δώσουμε, δεν υπάρχει χώρος για άλλες σκέψεις. Σχετικά με το μέλλον μου, το μοναδικό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι έχω ακόμη πολλά χρόνια μπροστά μου να παίξω ποδόσφαιρο. Το μυαλό όλων μας είναι στον ΑΣΤΕΡΑ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x