Stoiximan Super League

Χωρίς Μουνάφο και Τζουκάνοβιτς η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για Ολυμπιακό

Χωρίς τον Χουάν Μουνάφο, τον Έρβιν Τζουκάνοβιτς και τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές ταξίδεψε στην Αθήνα για το ματς με τον Ολυμπιακό, η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης.

Την προετοιμασία του για την αυριανή, δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ολοκλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες μετά το 2-2 κόντρα στον Παναιτωλικό θέλουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα από τους «ερυθρόλευκους» στη μάχη της εξάδας με τον Μίλαν Ράσταβατς να έχει προετοιμάσει την ομάδα του κατάλληλα.

Ωστόσο ο Σέρβος τεχνικός μετρά συνολικά έξι απουσίες ενόψει του αυριανού ματς. Συγκεκριμένα εκτός αποστολής έμεινε ο Τζουκάνοβιτς λόγω κόπωσης, ο Μουνάφο που είναι ανέτοιμος και θα προστατευτεί. Μεταξύ άλλων εκτός για λόγους τακτικής έμειναν και οι Γκρόζντανιτς, Γκαρθία.

Θυμίζουμε ότι εκτός παραμένει και ο τραυματίας Νίκος Παπαδόπουλος, αλλά και ο Χουάν Μπαρτόλο που είναι δηλωμένος να εκτίσει την τιμωρία του.

Αναλυτικά η αποστολή:

Γραμματικάκης, Τσιφτσής, Χουχούμης, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Λύρατζης, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Παλάσιος, Σουρλής, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x