Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Η επιστροφή του κόσμου φέρνει και... δώρο στους κατόχους διαρκείας

Ο Αστέρας Τρίπολης ελέω της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα, προσφέρει και μια πρόσκληση σε κάθε έναν από τους οπαδούς του που έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας.

Οι φίλαθλοι επιστρέφουν από αυτή την αγωνιστική στα γήπεδα της Stoiximan Super League και ο Αστέρας Τρίπολης φροντίζει να κάνει ένα... δώρο στον κόσμο του.

Συγκεκριμένα, οι Αρκάδες ανακοίνωσαν πως κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, θα έχει το δικαίωμα να αποκτήσει και μια πρόσκληση, φέρνοντας επί της ουσίας δωρεάν κάποιον ακόμη μαζί του.

Μια κίνηση που αν μη τι άλλο δείχνει ότι ο Αστέρας θέλει ο κόσμος του να δώσει δυναμικό παρών στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την ομάδα στη μάχη που δίνει για την είσοδο στην εξάδα. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που το παιχνίδι διεξάγεται Δευτέρα και ίσως αυτό παίξει ρόλο στην προσέλευση στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

Ο σεβασμός προς τους φιλάθλους αποτελεί για την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Το διάστημα της απουσίας σας για δύο μήνες από το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και από το πλευρό της ομάδας, ήταν για εμάς, όπως και για όλους εσάς, μια πολύ δύσκολη περίοδος.

Με επίγνωση της προσμονής που δημιουργεί η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα και η επιθυμία σας να παρακολουθήσετε ξανά από κοντά την αγαπημένη σας ομάδα, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προσφέρει στους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας μία επιπλέον δωρεάν πρόσκληση στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Είναι η ελάχιστη πράξη καλής θέλησης και ευγνωμοσύνης προς όλους εσάς για τη μακροχρόνια στήριξή σας. Κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δικαιούται μία δωρεάν πρόσκληση στον αγώνα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League, την οποία μπορεί να προμηθευτεί από το Star Store τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων και την ημέρα του αγώνα, 19 Φεβρουαρίου, από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 15:00 έως και την έναρξη στις 18:00.

Την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου γεμίζουμε ξανά το γήπεδό μας.

Δίνουμε και πάλι ραντεβού στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για να χειροκροτήσουμε από κοντά την ομάδα μας και να πανηγυρίσουμε μία σημαντική νίκη.

Σας θέλουμε όλους κοντά μας!


ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x