Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Με Γκρόζντανιτς αλλά και αρκετές απουσίες η αποστολή για Σέρρες

Ο Μίλαν Ράσταβατς ανακοίνωσε την «ελλιπή» αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον Πανσερραϊκό, στην οποία πάντως μπήκε μετά από καιρό ο Ντίνο Γκρόζντανιτς.

Μετά την απογοήτευση στην προηγούμενη αγωνιστική και τον οριστικό αποκλεισμό από τα playoffs, ο Αστέρας κλείνει την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος με εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό (03/03, 19:30).

Ο Μίλαν Ράσταβατς έκανε γνωστή την αποστολή των Αρκάδων, στην οποία επέστρεψε μετά από καιρό ο Ντίνο Γκρόζντανιτς. Από την άλλη, ο Σέρβος τεχνικός έχει να διαχειριστεί και αρκετές απουσίες. Οι Γκος, Αλάγκμπε είναι τιμωρημένοι, ο Τζουκάνοβιτς έμεινε εκτός για λόγους τακτικής και ο Μουνάφο βρίσκεται σε έπανενταξη αλλά είναι ακόμα ανέτοιμος.

Αναλυτικά, η αποστολή του Αστέρα απαρτίζεται από τους εξής: Παπαδόπουλος, Γραμματικάκης, Τσιφτσής, Γκαρθία, Χουχούμης, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Λύρατζης, Άλβαρες Γκρόζντανιτς, Χριστόπουλος, Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Σουρλής, Σίτο, Ζουγλής, Μιριτέλο, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x