Stoiximan Super League

Δ. Μποροβήλος: «Η χρονιά που φεύγει βρίσκει τον Αστέρα πρωταγωνιστή στα πρωταθλήματα που αγωνίζεται»

Ο Δημήτρης Μποροβήλος έστειλε τις ευχές του για το νέο έτος και έκανε έναν μικρό απολογισμό.

Τις ευχές του για τον εορτασμό του νέου έτους έστειλε με προσωπική του δήλωση μέσα από την ιστοσελίδα του Αστέρα Τρίπολης ο Δημήτρης Μποροβήλος.

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος των Αρκάδων έκανε έναν μίνι απολογισμό, λέγοντας πως το φινάλε του χρόνου βρίσκει την ομάδα να πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει, ενώ υποστήριξε πως το νέο έτος θα βρει τον Αστέρα αντιμέτωπο με προκλήσεις και φιλοδοξίες.


Δήλωση του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, κ. Δημήτρη Μποροβήλου για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς:

«Αγαπητοί φίλοι του ΑΣΤΕΡΑ,

Εκπροσωπώντας τους ιδιοκτήτες της ομάδας μας, κ. Δημήτρη Μπάκο και κ. Γιάννη Καϋμενάκη, καθώς και τη διοίκηση και σύσσωμη την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ευχόμαστε από καρδιάς καλές γιορτές, με υγεία, χαμόγελα και επιτυχίες σε όλους εσάς και τις οικογένειές σας.

Οι ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ας είναι για όλους εσάς ημέρες αγάπης, γεμάτες με όμορφες και οικογενειακές στιγμές.

Η χρονιά που φεύγει βρίσκει τον ΑΣΤΕΡΑ μας πρωταγωνιστή στα πρωταθλήματα που συμμετέχει, την πρώτη ομάδα στην πρώτη εξάδα, τη γυναικεία στην ιστορική πρώτη της συμμετοχή στην Α' Εθνική και τις Ακαδημίες να συνεχίζουν να εκπλήσσουν το οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η χρονιά που έρχεται θα βρει τον ΑΣΤΕΡΑ μας αντιμέτωπο με νέες προκλήσεις, φιλόδοξο και έτοιμο για νέες επιτυχίες. Το όραμα των ιδιοκτητών και η εργατικότητα όλων όσων βρισκόμαστε στον σύλλογο αποτελούν την εγγύηση και για το 2024, αλλά και για το μέλλον.

Καλά Χριστούγεννα!
Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!
ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!»




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x