Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης-Πανσερραϊκός: Πράξη πρώτη με φόντο και την εξάδα

Στην Τρίπολη αναμετρώνται το Σάββατο (2/12) οι Αστέρας και Πανσερραϊκός, στην πρώτη εκ των δύο συναντήσεων των δύο ομάδων μέσα σε τέσσερις μέρες. Σέντρα στις 20:00.

Ενδιαφέρουσα μάχη ανάμεσα σε Αστέρα και Πανσερραϊκό διεξάγεται στην Τρίπολη το απόγευμα του Σαββάτου (2/12, 20:00) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League (με την οποία και ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος).

Μάλιστα, πρόκειται για την πρώτη εκ των δύο συναντήσεων των δύο ομάδων μέσα σε διάστημα μόλις τεσσάρων ημερών. Και αυτό διότι την Τρίτη (5/12, 17:00) θα αναμετρηθούν εκ νέου στο ίδιο γήπεδο, αυτή τη φορά για το πρώτο τους παιχνίδι στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson.

Προέχει βέβαια ο αγώνας του πρωταθλήματος. Εκεί όπου και οι δύο αντίπαλοι ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα. Άλλωστε, σε περίπτωση νίκης θα πιάσουν εξάδα και θα περιμένουν πιθανό «στραβοπάτημα» της 6ης Λαμίας (16β.) και του 7ου ΟΦΗ (15β.) που αμφότεροι έχουν δύσκολες αποστολές κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα. Στην 8η θέση βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης (14β.) και στην ο Πανσερραϊκός (13β.).

Οι Αρκάδες προέρχονται από το «διπλό» (1-3) επί της Κηφισιάς, με το οποίο και επέστρεψαν στα «τρίποντα». Το ζητούμενο για το σύνολο του Μίλαν Ράσταβατς είναι να αρχίσουν να αξιοποιούν περισσότερο την έδρα τους, όπου μέχρι στιγμής σε έξι αγώνες μετρούν μόλις τέσσερις βαθμούς (έχοντας αντιμετωπίσει βέβαια κατά σειρά και τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό).



Από την πλευρά του, ο Πανσερραϊκός προέρχεται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες, όντας γενικότερα χωρίς νίκη μακριά από το γήπεδό του. Μεσοβδόμαδα έχασε από τον Βόλο (1-0), στον εξ αναβολής αγώνα που έκλεισε κάθε… εκκρεμότητα στο πρωτάθλημα (έχουν άπαντες από 12 ματς), ενώ είχε προηγηθεί η βαριά ήττα (5-0) από τον ΠΑΟΚ. Εξού και η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, που έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής στην επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια», ψάχνει την αντίδραση.



Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες των Χουχούμη και Ντιαρά, ενώ σημαντική κρίνεται η επιστροφή του Μιριτέλο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων, ο Πάμπλο Γκαρσία θα έχει στη διάθεσή του 23 ποδοσφαιριστές, καθώς η ομάδα του θα παραμείνει στην πόλη της Αρκαδίας και για τα δύο παιχνίδια. Την ίδια στιγμή, όμως, έχει και τέσσερις απουσίες, με τις δύο εξ αυτών να συνιστούν προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Συγκεκριμένα, εκτός λίστας έμειναν τόσο ο Κολομπίνο, ο οποίος ένωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση των νεοφώτιστων, όσο και ο Ντανκερλούι που ταλαιπωρείται από ίωση. Επίσης, εκτός δράσης παραμένουν οι τραυματίες Αυλωνίτης και Γούλερι.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime και ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ θα υπάρχει live ενημέρωση από το sport-fm.gr.

Πιθανές συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Γκαρθία, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες – Αλάγκμπε, Μουνάφο – Κρέσπι, Γκος, Μπαρτόλο – Μάντζης.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν – Δεληγιαννίδης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης – Στάικος, Ουεντραόγκο – Χατζηστραβός, Μούργος, Πηλέας – Άλεξιτς.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας
Α' Βοηθός: Βασίλειος Μωυσιάδης
Β' Βοηθός: Λυκούργος Τσολακίδης
4ος διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος
VAR: Ανδρέας Γκάμαρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x