Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Τρεις νέοι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε πως τρεις ακόμη νεαροί ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Την προσφιλή του τακτική, επιβραβεύοντας τα νεαρά παιδιά των ακαδημιών του, συνεχίζει ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν πως τρεις ακόμη... πιτσιρικάδες υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο και βλέπουν πλέον το όνειρό τους να αγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο να πλησιάζει.

Πρόκειται για τους Γιώργο Μποτόπουλο, Κωνσταντίνο Ρουμελιώτη και Γιώργο Καραγλάνη, όλοι τους 18 ετών και πλέον είναι στο χέρι τους να δουλέψουν για να κυνηγήσουν μια ευκαιρία στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ υπέγραψαν τρία ακόμη παιδιά από τις Ακαδημίες του συλλόγου μας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Γιώργο Μποτόπουλο, Κωνσταντίνο Ρουμελιώτη και Γιώργο Καραγλάνη. Τους τρεις ποδοσφαιριστές υποδέχθηκε στην επαγγελματική ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Δημήτρης Μποροβήλος, ο οποίος τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα πρόκληση που έχουν μπροστά τους.

Δήλωση του Δ. Μποροβήλου:
"Η σημερινή ημέρα είναι για τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ημέρα χαράς, υπερηφάνειας, αλλά θα έλεγα και ιστορική, διότι ανάμεσα στους τρεις νέους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες μας είναι και δύο παιδιά από την Αρκαδία. Ο Γιώργος Μποτόπουλος, τον οποίο θυμάμαι από μικρό παιδί στις Ακαδημίες μας, από συνοδός ποδοσφαιριστών να φτάνει μέχρι την επαγγελματική ομάδα και ο Κωνσταντίνος Ρουμελιώτης. Μαζί με τον Γιώργο Καραγλάνη τούς υποδεχόμαστε στην επαγγελματική ομάδα, με μεγάλη χαρά αλλά και μεγάλη ευθύνη απέναντί τους. Η ποδοσφαιρική πρόκληση τώρα είναι που αρχίζει για τους ίδιους, χρειάζεται δουλειά, αφοσίωση, θέληση και φυσικά τη συμπαράσταση όλων μας. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στηρίζει τα παιδιά του, αυτά που βγαίνουν από τα σπλάχνα του και συνεχίζει να επενδύει στα Τμήματα Υποδομής με συνέπεια και μεγάλο όραμα για το μέλλον. Παιδιά σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!"

Αστέρας Τρίπολης: Τρεις νέοι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ημερομηνία Γέννησης: 25/02/2005
Θέση: Δεξιός μπακ

ΔΗΛΩΣΗ: "Αυτή η ημέρα θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό μου και στην ψυχή μου σε όλη μου τη ζωή. Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, σε όλους τους προπονητές που συνάντησα μέχρι να φτάσω εδώ και ασφαλώς στη διοίκηση της ομάδας για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη. Επίσης, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει. Τώρα αρχίζουν όλα για εμένα, υπόσχομαι ότι θα δουλέψω πολύ για να δικαιώσω όσους με πίστεψαν και φυσικά την ομάδα του τόπου μου και στην οποία βρίσκομαι από μικρό παιδί, τον ΑΣΤΕΡΑ".


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ
Ημερομηνία Γέννησης: 09/04/2005
Θέση: Αριστερός μπακ

ΔΗΛΩΣΗ: "Ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτή τη στιγμή. Είναι για εμένα η πιο σπουδαία μέχρι στιγμής στη ζωή μου, αλλά και μία στιγμή που με γεμίζει με ευθύνες απέναντι στους ανθρώπους της διοίκησης που με εμπιστεύθηκαν και μου δίνουν αυτή την ευκαιρία. Είμαι ακόμη στο ξεκίνημα, χρειάζεται ακόμη περισσότερη δουλειά από εδώ και πέρα, αφοσίωση σε αυτό που κάνω και αγάπη για την ομάδα μας".


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΛΑΝΗΣ
Ημερομηνία Γέννησης: 25/01/2005
Θέση: Κεντρικός αμυντικός

ΔΗΛΩΣΗ: "Ευχαριστώ πάρα πολύ τους ανθρώπους που με οδήγησαν μέχρι εδώ και βέβαια τη διοίκηση της ομάδας μου για την εμπιστοσύνη. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τους δικαιώσω και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ είναι για εμένα η ομάδα την οποία πάντα θα ευγνωμονώ για την ευκαιρία καριέρας που μου έχει δώσει. Πλέον είναι στο χέρι μου να τα καταφέρω και θα δουλέψω πάρα πολύ για να φανώ αντάξιος".



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x