Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Τρεις τουλάχιστον μεταγραφές και ένας... γνώριμος!

Η δουλειά δεν σταματά στον Αστέρα Τρίπολης, τουλάχιστον… εκτός γηπέδου, αφού το επιτελείο βρίσκεται στην αναζήτηση παικτών για να ενισχυθεί η ομάδα σε τρεις θέσεις.

Ο Αστέρας Τρίπολης τα τελευταία χρόνια συνηθίζει να κάνει τις περισσότερες μεταγραφές του το καλοκαίρι και όχι τον Γενάρη. Ωστόσο, η ανάγκη που υπάρχει τώρα είναι επιτακτική, καθώς υπάρχουν κάποιες θέσεις στις οποίος οι Αρκάδες «πονάνε».

Για αυτό λοιπόν, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Αστέρας θα προχωρήσει σε τουλάχιστον τρεις προσθήκες, για να ενισχυθεί περισσότερο και να είναι πανέτοιμος στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μένει να φανεί εάν αυτές οι κινήσεις θα γίνουν άμεσα ή αν θα χρειαστεί υπομονή για να βρεθούν οι κατάλληλοι ποδοσφαιριστές.

Ο Μίλαν Ράσταβατς χρειάζεται και ψάχνει ένα δεκάρι, ένα δεξί μπακ και ένα αμυντικό χαφ. Ο Σέρβος τεχνικός και οι συνεργάτες του βρίσκονται κάμποσο καιρό στην αναζήτηση παικτών και έχουν πλησιάσει αρκετά κοντά σε κάποιους… γνώριμους και μη.

Μια περίπτωση που έχουν κοιτάξει είναι εκείνη του Γιάσμιν Κούρτιτς. Ένας παίκτης που αν μη τι άλλο όταν ήταν στη χώρα μας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ είχε αφήσει άκρως θετικές εντυπώσεις. Ο Σλοβένος αγωνίζεται στην Κραϊόβα και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αστέρας Τρίπολης: Τρεις τουλάχιστον μεταγραφές και ένας... γνώριμος!

Φυσικά, ο Κούρτιτς έχει πλούσιο παλμαρέ, αφού έχει περάσει κατά το παρελθόν από Αταλάντα, ΣΠΑΛ, Πάρμα, Παλέρμο, Τορίνο, Φιορεντίνα, Σασουόλο. Γενικότερα, ο 34χρονος είναι ένας παίκτης που διαθέτει τεράστια ποιότητα, γνωρίζει καλά το πρωτάθλημά μας και είναι μια ηγετική φυσιογνωμία. Μαζί με τον Χουάν Μουνάφο μπορούν να συνθέσουν ένα φοβερό δίδυμο στα χαφ, μια θέση που ο Αστέρας έχει λιγοστές επιλογές και αναζητά μια ένεση ποιότητας. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση αφού ο Κούρτιτς έχει συμβόλαιο με την ομάδα του και θα πρέπει να υπάρξει υπομονή για να δούμε αν μπορεί να λυθεί ή αν οι «κιτρινομπλέ» θα ψαχτούν για άλλες επιλογές για τον άξονα.

Ένας άλλος ποδοσφαιριστής που έχει κοιτάξει η ομάδα της Αρκαδίας είναι εντός συνόρων και περιμένουμε τις εξελίξεις οι οποίες θα είναι άμεσες, αφού ο Σέρβος τεχνικός θέλει να τελειώσει με τις μεταγραφικές κινήσεις και να είναι πανέτοιμος μετά τη διακοπή για τα Χριστούγεννα.

Γενικότερα, η ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας φαίνεται πως είναι επιτακτική, αφού τόσο ο Καρμόνα όσο και ο Γκαρθία δεν πραγματοποιούν καλή σεζόν. Η εικόνα τους έρχεται σε συνέχεια από την περασμένη χρονιά και ενώ ο πρώτος είχε εντυπωσιάσει στην παρθενική του σεζόν αλλά έχει πτωτική πορεία. Στο «10», οι Αρκάδες αναζητούν έναν παίκτη με χαρακτηριστικά παρόμοια του Μπαρτόλο, δηλαδή να έχει καλή τεχνική, να μπορεί να παίξει κάθετα και να είναι ταχύς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x