Stoiximan Super League

Τρεις απουσίες και δυο επιστροφές για τον Αστέρα πριν το παιχνίδι με τον Άρη

Χωρίς τους Μπαρτόλο, Άλβαρες και Πίτσου θα παραταχθεί ο Αστέρας Τρίπολης στο αυριανό (03/01, 16:00) εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη.

Την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» με αντίπαλο τον Άρη για την εμβόλιμη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τρίτης ο Αστέρας Τρίπολης.

Στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς, ο τεχνικός των Αρκάδων, Μίλαν Ράσταβατς, μετράει επιστροφές και αποχωρήσεις. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Σέρβος ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό ματς, με τα ονόματα των Μπαρτόλο, Άλβαρες και Πίτσου να απουσιάζουν.

Ο πρώτος είναι εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ οι άλλοι δύο τέθηκαν νοκ άουτ λόγω ίωσης. Από την άλλη, επέστρεψαν στην αποστολή οι Σουρλής και Παπαδόπουλος.



Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Γκαρθία, Χουχούμης, Καρμόνα, Καστάνιο, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Γκος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σουρλής, Ντιαρά, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x