Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Αγωνιστική και ψυχολογική διαχείριση σε πρώτη φάση από τον Τερίμ στον Παναθηναϊκό»

Ο Νίκος Αθανασίου ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM τι περιμένει από τον Φατίχ Τερίμ να κάνει στον Παναθηναϊκό και κατέγραψε το δύσκολο έργο που έχει λόγω των συνεχόμενων αγώνων.

Τα πράγματα που περιμένει να δει από πλευράς Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό ανέφερε ο Νίκος Αθανασίου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το πιο σημαντικό που είπε ο Φατίχ Τερίμ έχει να κάνει με την διάρκεια του συμβολαίου του, που επιβεβαίωσε τα τουρκικά ρεπορτάζ και ότι θα είναι μέχρι το 2025. Μάλιστα, τόνισε ότι ο ίδιος ήθελε εξάμηνο, αλλά τον έπεισε το πλάνο του Γιάννη Αλαφούζου, ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι να πάρει το πρωτάθλημα. Το απόγευμα θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Δεν έχει μεγάλο διάστημα να περάσει την φιλοσοφία του, είναι πάρα πολύ δύσκολο, ειδικά από τη στιγμή που έχει μπροστά του πάρα πολλά και δύσκολα παιχνίδια. Σε πρώτη φάση αυτό που θα κληθεί να κάνει είναι μια διαχείριση, αγωνιστική και ψυχολογική», σχολίασε.

Ενώ ο ρεπόρτερ του σταθμού εξήγησε εκ νέου γιατί το «τριφύλλι» προχώρησε στην απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τη δεδομένη χρονική στιγμή, καταγράφοντας όσα έλεγαν από την ομάδα επί του θέματος αλλά και την… αντίθεσή του, σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x