Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Ομάδα με χαρακτήρα και προσωπικότητα ο Παναθηναϊκός - Διαθέτει το καλύτερο δίδυμο επιθετικών»

Ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκει τρόπο να κερδίζει ακόμα και σε πολύ δύσκολες συνθήκες και εξήρε τους Αντράζ Σπόραρ-Φώτη Ιωαννίδη.

Για νίκη κόντρα σε όλους και σε όλα, που επιβεβαίωσε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, με προσωπικότητα, έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Ήταν ένα τέλειο σαββατοκύριακο για τον Παναθηναϊκό. Έκανε την δουλειά στην Λαμία κόντρα σε όλους και σε όλα, κυρίως κόντρα στον ίδιο του τον εαυτό. Βρέθηκε σε μέτριο βράδυ, είχε μια δεξιά πλευρά πολύ προβληματική, ενώ και η Λαμία επιβεβαίωσε ότι είναι η πιο βελτιωμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Αλλά, από τη στιγμή που ο Μανούχος έκανε αυτό το τεράστιο λάθος και μετά, ο Παναθηναϊκός υπενθύμισε ότι είναι ομάδα με προσωπικότητα, χαρακτήρα, μια ομάδα σκληροτράχηλη, η οποία ακόμα και στα πολύ δύσκολα θα βρει τον τρόπο να πάρει αυτό που θέλει», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε κομβική για την κατάκτηση της νίκης από πλευράς «τριφυλλιού» την παρουσία όλων των αλλαγών του Γιοβάνοβιτς, κάνοντας ειδική μνεία σε Σπόραρ, Μπερνάρ και Παλάσιος.

Ο Αθανασίου επισήμανε ότι, αυτή την στιγμή, ο Παναθηναϊκός διαθέτει αναμφίβολα τους πιο επιδραστικούς σέντερ φορ στο πρωτάθλημα, καταγράφοντας τα... επιτεύγματα των Σπόραρ-Ιωαννίδη.

Ενώ κατέγραψε και τα στατιστικά που θέλουν τους «πράσινους» να διαθέτουν πλέον την καλύτερη επίθεση και την κορυφαία άμυνα σε επίπεδο Stoiximan Super League.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x