Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Παίζει όλη τη χρονιά στα τρία τελευταία ματς ο Παναθηναϊκός - Θα προλάβει τον ΠΑΟΚ ο Ιωαννίδης»

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό το κλείσιμο της σεζόν και εξέφρασε την πίστη ότι ο Φώτης Ιωαννίδης θα είναι έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Με τον Φώτη Ιωαννίδη στις… επάλξεις θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα, την προσεχή Τετάρτη (15/05), όπως εκτίμησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Δεν υπάρχει κάποια πιθανότητα, με τα τωρινά δεδομένα πάντοτε, να μείνει εκτός ο Ιωαννίδης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Απλά ο Παναθηναϊκός πηγαίνει συντηρητικά μαζί του, για να μην πονάει το παιδί. Η θλάση που έχει δεν γίνεται χειρότερα, αλλά μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερο πόνο. Μπήκαν και οι Μλαντένοβιτς-Μπερνάρ χθες οπότε ο Τερίμ θα τους έχει και αυτούς», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι, έτσι όπως τα έκανε το «τριφύλλι», πλέον παίζει όλη τη χρονιά στα τρία τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Ο Αθανασίου χαρακτήρισε μεγάλη επιτυχία την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League, ενθυμούμενος παράλληλα τα απαξιωτικά σχόλια που γίνονταν όταν έκανε ευρωπαϊκές πορείες ο Παναθηναϊκός.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x