Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Προετοιμάζει ιδανικά τον Παναθηναϊκό στα playoffs o Tερίμ - Ανοιχτή για την 11άδα μια θέση στα άκρα»

Ο Νίκος Αθανασίου κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM την σωστή διαχείριση που κάνει ο Φατίχ Τερίμ στα playoffs, ανέλυσε το πλάνο του για την 11άδα του Παναθηναϊκού και χαρακτήρισε 50-50 την παρουσία Μπερνάρ.

Όλα ανοιχτά παραμένουν στον Παναθηναϊκό σχετικά με το αν ο Μπερνάρ Ντουάρτε θα είναι διαθέσιμος για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Ο Μπερνάρ είναι ένας από τους παίκτες που κάνουν την διαφορά στον Παναθηναϊκό. Είμαστε στο 50-50, πάντα όταν υπάρχει ένα σφίξιμο, μπορεί να έχει μαζέψει υγρό και να σου κάνει μετά μια θλάση. Η σημερινή ημέρα προφανώς και είναι κρίσιμη, το θετικό σε αυτή την ιστορία είναι ότι ο Βραζιλιάνος είναι ένα παιδί που προσέχει πάρα πολύ το σώμα του. Αργά το βράδυ ίσως έχουμε μια εικόνα τι θα γίνει, αλλιώς θα περιμένουμε λίγο πριν την σέντρα με την ανακοίνωση των 11άδων», σχολίασε σχετικά.

Παράλληλα, αναφορικά με την 11άδα των «πράσινων», ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι τα κουκιά είναι μετρημένα, αφήνοντας ανοιχτή μια θέση για τα άκρα της επίθεσης λόγω και του Μπερνάρ, με τον Βέρμπιτς να τον αντικαθιστά, ενώ έδωσε προβάδισμα στον Λημνιό.

Ο Αθανασίου τόνισε ότι έχει ενδιαφέρον το πως θα προσεγγίσει το ματς ο Τερίμ, επισημαίνοντας πως η προετοιμασία που κάνει ο Τούρκος τεχνικός μέσα στα playoffs έχει λειτουργήσει ευεργετικά για τον Παναθηναϊκό έως τώρα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x