Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Θα έχει σχεδόν γεμάτο ρόστερ μετά από καιρό ο Παναθηναϊκός - Έπρεπε να είναι στις κλήσεις ο Κώτσιρας»

Με γεμάτο «οπλοστάσιο» θα επανεκκινήσει ο Παναθηναϊκός στα playoffs όπως επισήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Νίκος Αθανασίου, ενώ αναφέρθηκε και στην μη παρουσία του Γιάννη Κώτσιρα στην Εθνική, στα μπαράζ.

Την δυνατότητα να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους στην επανέναρξη των playoffs θα έχει ο Παναθηναϊκός, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και μετά από πάρα πολύ καιρό, ο Παναθηναϊκός θα μπει με σχεδόν γεμάτο ρόστερ μετά την επανέναρξη των playoffs αφού επέστρεψε ο Χουάνκαρ. Σήμερα θα κάνει μαγνητική ο Ντραγκόφσκι, δεν έχει πάντως κάτι ανησυχητικό, ενώ ο Γεντβάι είναι να μπει μέσα στις επόμενες ημέρες. Θα επιστρέψει και ο Σένκεφελντ, ενώ κόπηκε από την Σερβία και ο Μλαντένοβιτς που ήταν βασικό στέλεχος, άρα θα μείνει πίσω κι αυτός για να κάνει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σχολίασε ότι θα μπορούσε να έχει θέση στις κλήσεις της Εθνικής ο Κώτσιρας, είτε ως ένας από τους τρεις δεξιούς μπακ που κάλεσε ο Πογέτ, είτε ακόμα και στη θέση του συμπαίκτη του στο «τριφύλλι» Ζέκα, για τον άξονα.

Παράλληλα, ο Αθανασίου ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει με προπονήσεις μέχρι και την Πέμπτη, θα υπάρχει τετραήμερο ρεπό και οι παίκτες θα επιστρέψουν στο Κορωπί την Τρίτη το απόγευμα.

Ενώ επανέλαβε ότι οι «πράσινοι» δεν θέλουν να πουλήσουν τον Ιωαννίδη, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχει τρομακτική πρόοδο, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται ενόψει και του Euro 2024.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x