Stoiximan Super League

Χωρίς Κούντε και Ντιρκς ο Ατρόμητος στη Λεωφόρο

Αποστολή με έξι απουσίες ανακοίνωσε ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο ο προπονητής του Ατρομήτου, Κρις Κόλμαν.

Χωρίς τον τιμωρημένο Κούντε αλλά και τον τραυματία Ντιρκς η αποστολή του Ατρομήτου για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Περιστερίου, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο «Μαζαράκη» το απόγευμα του Σαββάτου, με τον Κρις Κόλμαν, να ανακοινώνει αποστολή 22 ποδοσφαιριστών. Μεταξύ άλλων ο Ουαλός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του και τον τραυματία Τζοβάρα, ενώ εκτός έμειναν οι νεαροί Πομόνης, Καραμάνης και Αμπαρτζίδης

Την αποστολή αποτελούν οι: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Τριμμάτης, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι.


Το σχετικό δελτίο Τύπου:

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό (8/10, 21:30) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Τριμμάτης, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι.

Εκτός επιλογών ο Κούντε (τιμωρημένος), ο Ντιρκς που αναμένεται να είναι διαθέσιμος μετά τη διακοπή και οι Τζοβάρας (ατομικό πρόγραμμα) και οι Πομόνης, Καραμάνης, Αμπαρτζίδης.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x