Stoiximan Super League

Με Κούντε αλλά χωρίς Ντιρκς κόντρα στον Βόλο ο Ατρόμητος

Με τον Πιέρ Κούντε για πρώτη φορά στην αποστολή, αλλά χωρίς τον τραυματία, Τουρ Ντιρκς, θα υποδεχθεί τον Βόλο ο Ατρόμητος (18/09, 18:00).

Την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής (18/09, 18:00) εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον Βόλο για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος.

Οι Περιστεριώτες, που βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς βαθμό μετά από δύο παιχνίδια, έκαναν την τελευταία τους προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Μαζαράκη, με τον Κρις Κόλμαν να ανακοινώνει τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποτελέσουν την αποστολή της ομάδας.

Από τις επιλογές του Ουαλού τεχνικού θα απουσιάσει ο Τουρ Ντιρκς, ο οποίος ταλαιπωρείται από μια κάκωση στο γόνατο και έμεινε εκτός. Απών από το αυριανό ματς θα είναι και ο Λόρενς Ντε Μποκ που είναι τιμωρημένος.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Αθανασίου, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Κεσχρίντα, Κιβρακίδης, Ιμερέκοφ, Έρλινγκμαρκ, Καραμάνης, Φριντζόνσον, Κούεν, Γκονθάλεθ, Κούντε, Καμαρά, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Τριμμάτης, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x