Stoiximan Super League

«Κρούση» του Ατζούν για Ατρόμητο

Ενδιαφέρον για τον Ατρόμητο εκδήλωσε ο γνωστός Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί. «Τίποτα προχωρημένο», τονίζουν από την πλευρά της ομάδας του Περιστερίου.

Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε από χθες, σύμφωνα με την οποία ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζεται να αγοράσει μία ελληνική ομάδα, σχεδόν έναν χρόνο μετά την είσοδό του στην Premier League και την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Χαλ.

Μάλιστα, σήμερα υπήρξε ρεπορτάζ που ήθελε τον γνωστό Τούρκο παραγωγό του Survivor και άλλων τηλεοπτικών πρότζεκτ να είναι μια… ανάσα από την εξαγορά της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Ωστόσο, εκείνο που προκύπτει είναι πως υπήρξε μία εκδήλωση ενδιαφέροντος από τη μεριά του Ατζούν, μέσω τρίτων, και δεν υπάρχει τίποτα προχωρημένο στην παρούσα φάση.

Συγκεκριμένα, από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ εκείνο που τονίζουν είναι πως «αυτό που έχει συμβεί και ισχύει είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος από την πλευρά του Τούρκου επιχειρηματία μέσω τρίτου ατόμου, ώστε να φανεί αν υπάρχει έδαφος να εμπλακεί στην ομάδα. Αυτό και μέχρι εκεί. Ούτε συμφωνία υπάρχει, ούτε φυσικά είναι θέμα χρόνου να συμβεί κάτι. Ο,τι υπάρχει είναι σε εξαιρετικά πρώιμο στάδιο και όχι φυσικά τόσο προχωρημένο όσο παρουσιάστηκε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x