Stoiximan Super League

Με απουσίες η αποστολή του Ατρόμητου για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό

Γνωστή έγινε η αποστολή του Ατρομήτου για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, με τον Σάσα Ίλιτς να έχει έξι απουσίες για να διαχειριστεί.

Ο Ατρόμητος φιλοξενείται το Σάββατο στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό (27/04, 20:00) και θέλει να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στη Stoiximan Super League.

Γνωστή έγινε η αποστολή από τον Σάσα Ίλιτς, στην οποία υπάρχουν αρκετές απουσίες. Λόγω ίωσης έμειναν εκτός οι Τζοβάρας, Ρομπάιγ και Φριντζόνσον, νοκ άουτ τέθηκε εξαιτίας ενοχλήσεων στον αχίλλειο ο Έρλινγκμαρκ, ενώ λόγω τραυματισμού στο γόνατο δεν υπολογίζεται ο Κεσχρίντα. Παράλληλα, τιμωρημένος είναι ο Καμαρά που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες. Επίσης, εκτός παραμένει ο Ντιρκς.

Από την άλλη, επιστρέφει στην αποστολή τόσο Γιουμπιτάνα που έχει επανέλθει από την επέμβαση που έκανε, όσο και ο Ντε Μποκ.

Αναλυτικά, οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του Ατρομήτου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Πομόνης, Κούντε, Έντερ, Καραμάνης, Κούεν, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Βρακάς, Αντζιέλσκι, Βέργος, Τριμμάτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x