Stoiximan Super League

Σπουδαίες κοινωνικές δράσεις του Ατρόμητου ενόψει των εορτών!

Σπουδαίες κοινωνικές δράσεις για ακόμα μία χρονιά από την ΠΑΕ Ατρόμητος, η οποία στάθηκε δίπλα στη «Φλόγα» και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σε πολύ σημαντικές δράσεις προχώρησε για ακόμα μία χρονιά ο Ατρόμητος, ο οποίος ενόψει των εορτών έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο, βρισκόμενος στο πλάι της «Φλόγας» και του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Οι δράσεις της ΠΑΕ Ατρόμητος



Ο Ατρόμητος δίπλα στη Φλόγα!


Ατρόμητος και Novibet στέλνουν το μήνυμα μέσω της κοινωνικής τους δράσης και το Giant Heart

Για ακόμα μια χρονιά, η οικογένεια του Ατρόμητου στέκεται δίπλα στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», στηρίζοντας το ιερό έργο του Σωματείου, που δρα για πάνω από 40 χρόνια, μαζί με τη Novibet και το Giant Heart.

Την ομάδα μας εκπροσώπησαν μέλη της Ακαδημίας μας και συγκεκριμένα ο προπονητής της Κ17, Κώστας Παρθενίου και οι ποδοσφαιριστές Σταμάτης Σαρηγιάννης, Στέλιος Σαρακινλής, Κωνσταντίνος Πιζάνιας, Τσαμπίκος Λέντζας και Βασίλης Αγγέλης, μοιράζοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την πρόεδρο του Σωματείου «ΦΛΟΓΑ», Μαρία Τρυφωνίδη για την άψογη συνεργασία σε όλες τις δράσεις των δύο πλευρών όλα αυτά τα χρόνια, που θα υφίστανται και για τα επόμενα χρόνια.




Ατρόμητος και Novibet στηρίζουν το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, ο Ατρόμητος στέκεται δίπλα στο "Χαμόγελο του Παιδιού" με την πολύτιμη αρωγή της Novibet και του Giant Heart.

Αντιπροσωπεία της ομάδας μας αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές Κυριάκο Κιβρακίδη, Νίκο Αθανασίου, Κώστα Πομόνη και τον Υπεύθυνο Μάρκετινγκ, Σπύρο Μπουλούση βρέθηκαν στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Μοσχάτο προσφέροντας δώρα στους μικρούς μας φίλους, ώστε να κάνουν τα φετινά τους Χριστούγεννα ξεχωριστά.

Από πλευράς Novibet, παρών ήταν ο Senior Brand Sponsorships & Activations Specialist, Γιώργος Πατρίκιος.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θέλει να ευχαριστήσει τις παιδαγωγούς του σπιτιού στο Μοσχάτο, Τσίλη Λίτσα, Ελένη Μπαμπανέλου, Ευτυχία Γκουτζαμάνη και Αφροδίτη Σαλταμπούρα για τη συνεργασία και για το θεάρεστο έργο που επιτελούν σε καθημερινή βάση.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x