Stoiximan Super League

Το «ευχαριστώ» της ΠΑΕ Ατρόμητος στον Περιφερειάρχη Αττικής

Ο Ατρόμητος με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη για τη συνεργασία και τη συμβολή του στις διορθωτικές κινήσεις στο γήπεδο Περιστερίου.

Ευχαρίστησε τον Γιώργο Πατούλη η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Η ομάδα του Περιστερίου με ανακοίνωση που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της, εξέφρασε τις ευχαριστίες της στον Περιφερειάρχη Αττικής για τη βοήθεια του στις διαδικασίες που έλαβαν χώρα στην έδρα της ομάδας, αναφορικά με τις διορθώσεις στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος θέλει να εκφράσει δημόσια το «ευχαριστώ» της στον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη για την εξαιρετικά σημαντική συμβολή του στις βελτιωτικές εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδό μας, το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου «Ατρόμητος- Άγγελος Ράμφος» και συγκεκριμένα στην αντικατάσταση του αγωνιστικού χώρου με τελευταίας γενιάς, συνθετικό υβριδικό χλοοτάπητα, προδιαγραφών που επιτρέπει τη διεξαγωγή αγώνων διεθνούς επιπέδου.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα θεωρεί πάντα τον Γιώργο Πατούλη φίλο του συλλόγου και στο πλαίσιο αυτό του εύχεται κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα της πολιτικής του πορείας.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x