Stoiximan Super League

Κουστέρης: «Αυτό είναι το πραγματικό νόημα της απόκτησης του Τζαβέλλα από τον Ατρόμητο»

Ο Παύλος Κουστέρης επεσήμανε τι φανερώνει η κίνηση της απόκτησης του Γιώργου Τζαβέλλα από τον Ατρόμητο.

Στη σπουδαιότητα της απόκτησης του Γιώργου Τζαβέλλα από τον Ατρόμητο αναφέρθηκε ο Παύλος Κουστέρης δίχως να σταθεί στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας του Περιστερίου επεσήμανε το πραγματικό νόημα της συγκεκριμένης κίνησης, τονίζοντας ότι: «Μέσω αυτής της μεταγραφής αποδεικνύεται και πάλι και πάλι και πάλι η «τρέλα» ενός ανθρώπου για αυτή την ομάδα».

Παράλληλα, μετέφερε την ατάκα του Γιώργου Σπανού, ο οποίος είπε: «Θέλω να μας τον κάνω δώρο για την αξία του, για τον τσαμπουκά του, για τα 100 χρόνια».

Αναλυτικά η ανάρτηση
Στη συγκεκριμένη μεταγραφή δεν πρόκειται να μείνω στο αγωνιστικό σκέλος. Έχουμε δει σπουδαία «ονόματα» που ενθουσίασαν στο άκουσμά τους να μην καταφέρνουν να προσφέρουν τα προσδοκόμενα και άλλα που δεν τους πήρε κανείς χαμπάρι να γράφουν ιστορία. Πολλά τα παραδείγματα, περιττό να αναφερθούν τώρα.

Το πραγματικό νόημα αυτής της απόκτησης είναι άλλο και πολύ πιο σημαντικό. Μέσω αυτής της μεταγραφής αποδεικνύεται και πάλι και πάλι και πάλι η ''τρέλα'' ενός ανθρώπου για αυτή την ομάδα.

«Θέλω να μας τον κάνω δώρο για την αξία του, για τον τσαμπουκά του, για τα 100 χρόνια». Αυτή είναι η ατάκα του Γιώργου Σπανού για έναν ποδοσφαιριστή με 50 διεθνείς συμμετοχές, με θητεία μεταξύ άλλων σε Άιντραχτ, Μονακό, Αλάνιασπορ (140 συμμετοχές), οπότε όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουμε και πολλά να πούμε.

Η υπόθεση κάθε άλλο παρά απλή ήταν, αλλά από τη στιγμή που και ο πρόεδρος, αλλά και ο Τζαβέλλας το ήθελαν τόσο, κάθε άλλο εμπόδιο που προϋπήρχε και προέκυψε στη συνέχεια δεν είχε και σημασία.

Βέβαια, δεν είναι μόνο ο Τζαβέλλας. Πριν δύο μέρες ανακοινώθηκε ο Βαλένσια. Διεθνής με την εθνική Χιλής.
Όλα αυτά μαζί με τις υπόλοιπες 10 μεταγραφές που προηγήθηκαν σε αυτό το καλοκαίρι, τα όσα έχουν γίνει στο Μαζαράκη το οποίο έχει φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο, αλλά και πολλά άλλα, κατατάσσουν τον Ατρόμητο σε ένα επίπεδο που τρία πράγματα πρέπει να κάνουμε: 1) Να χαμογελάμε, 2) Να τον στηρίζουμε στα δύσκολα (στα εύκολα είναι εύκολη και η στήριξη) 3) Να τον προστατεύουμε.

Ραντεβού τη Δευτέρα στο γήπεδο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x