Stoiximan Super League

Χωρίς Βέργο-Ιμερέκοφ, αλλά με Τζαβέλλα κόντρα στον Πανσερραϊκό ο Ατρόμητος

Γνωστή έγινε η αποστολή του Ατρομήτου για το εντός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό (11/11, 19:00) για τη 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο Περιστέρι (11/11, 19:00) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και θέλει να δώσει συνέχεια στο πολύ καλό σερί που «τρέχει» με δυο νίκες κόντρα στον Παναιτωλικό και τον Άρη.

Γνωστή έγινε η αποστολή του Σάσα Ίλιτς για την αναμέτρηση με τα «λιοντάρια», στην οποία δεν βρίσκονται μέσα τα ονόματα των Νίκου Βέργου και Μαξίμ Ιμερέκοφ. Ο Έλληνας επιθετικός έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση από χτύπημα που δέχθηκε στο ματς κόντρα στον Άρη.

Από την άλλη, στη διάθεση Σέρβου τεχνικού τέθηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και ήταν εκτός στον αγώνα με τους «κίτρινους».

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ντιρκς, Ρομπάιγ, Αντζιέλσκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x