Stoiximan Super League

Αυτός είναι ο Μπερίσα! (videos)

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να εξετάζεται τον δανεισμό του Βαλμίρ Μπερίσα από την Ρόμα. Γνωρίστε τον 18χρονο επιθετικό που… τρέλανε με τις εμφανίσεις του με την Εθνική Σουηδίας U17.

Εδώ και μέρες λεγόταν πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός νεαρού ταλαντούχου επιθετικού. Οι «πράσινοι» φέρονται να κοιτάζουν με ενδιαφέρον την περίπτωση του 18χρονου Σουηδού επιθετικού της Ρόμα, Βλάμιρ Μπερίσα.

Ο νεαρός φορ… έκανε παπάδες με την εθνική U17 της χώρας του, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2013. Πέτυχε επτά γκολ σε όλη τη διοργάνωση και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ.

Πάντως το «μπαμ» του Σουηδού είχε αρχίσει αρκετά πιο πριν. Έκανε τα πρώτα του βήματα στην Χάλμσταντ. Το 2012, αν και ήταν μόλις 16 χρονών, προωθήθηκε στην ομάδα U19, όπου εντυπωσίασε τους πάντες, πετυχαίνοντας 7 γκολ σε 13 ματς. Αμέσως έκανε ντεμπούτο με την ομάδα Κ-21, όπου σκόραρε με το «καλημέρα».

Τότε ήταν που έδειξε πως έχει πολύ μέλλον μπροστά του. Σημείωσε 8 γκολ σε 11 ματς και κλήθηκε στην Εθνική K-17, όπου έβαλε τρία τέρματα σε 7 παιχνίδια.

Μετά τις εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2013 οι Μίλαν, Ρόμα, Ίντερ και Γιουβέντους στην Ιταλία, η Ντόρτμουντ στη Γερμανία, οι Λίβερπουλ, Τότεναμ και Σάντερλαντ στην Αγγλία, καθώς και οι Σέλτικ και Άγιαξ, ακούστηκαν για την απόκτηση του! Τελικά, αν και η Ντόρτμουντ έφτασε κοντά στην απόκτηση του, η Ρόμα ήταν αυτή που εξασφάλισε την υπογραφή του, δίνοντας στην Χάλμσταντ 300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το «skysports», αν θελήσει κάποιος να αγοράσει τα διακαιώματα του θα πρέπει να καταβάλλει στους Ρωμαίους 2 εκατ. ευρώ!

Δείτε τα κατορθώματα του με την Εθνική του ομάδα:







Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x