Stoiximan Super League

Έχασε από τη Βαλένθια αλλά έδειξε σημάδια βελτίωσης ο Ατρόμητος

Η Βαλένθια επικράτησε 3-0 του Ατρομήτου σε φιλικό προετοιμασίας, με τους Περιστεριώτες να έχουν κάποια καλά διαστήματα σε σχέση με το ματς κόντρα στην Έλτσε.

Την δεύτερη ήττα σου σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια επί ισπανικού εδάφους γνώρισε από τη Βαλένθια ο Ατρόμητος, αφού οι Ισπανοί επικράτησαν με 3-0, την στιγμή που οι Περιστεριώτες αν και έδειξαν σε κάποια διαστήματα θετικά στοιχεία, έχουν ακόμη πολύ δουλειά μπροστά τους.

Στο μυαλό του κόουτς: Ο Άνχελ Λόπεθ επέλεξε (4-2-3-1) και τον Θεοδωράκη κάτω από τα δοκάρια. Οι Βασιλαντωνόπουλος και Στρούγγης βρέθηκαν στα στόπερ, ενώ οι Βασιλαντωνόπουλος και Αθανασίου αγωνίστηκαν ως δεξί και αριστερό μπακ αντίστοιχα. Στο κέντρο ξεκίνησαν οι Σάλομον, Καρτάλης και Μπεντινέλι, στα εξτρέμ οι Μουνίθ-Πισάνο, ενώ μοναδικός προωθημένος ήταν ο Κουλούρης.

Το ματς

Μετά από αρκετά λεπτά χωρίς κάποια αξιόλογη φάση, ο Μούσα έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Θεοδωράκης κατάφερε και μπλόκαρε στο 10’. Τρία λεπτά αργότερα και μετά από μπέρδεμα στην άμυνα του Ατρομήτου, οι Ισπανοί έκλεψαν την μπάλα και ο Βαγιέχο άνοιξε το σκορ με πλασέ σε κενή εστία. Η Βαλένθια συνέχισε τον υψηλό ρυθμό της και με άπιαστο φαλτσαριστό σουτ του Χασόν Ρεμισέιρο έκανε το 2-0 στο 20’.



Οι γηπεδούχοι μάλιστα πέτυχαν ένα ακόμα γκολ με τον Βαγιέχο στο 24’, όμως ο επόπτης ακύρωσε σωστά ως οφσάιντ το τέρμα. Το παιχνίδι σταμάτησε για αρκετά λεπτά λόγω τραυματισμού και αναγκαστικής αλλαγής του Μούσα, ενώ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Καρτάλης βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια στην μικρή περιοχή, αλλά δεν μπόρεσε νικήσει τον Ριβέρο.

Μπορεί οι Ισπανοί να ξεκίνησαν με ένα σουτ του Γκέδες στο 46’, όμως από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος κατάφερε να ισορροπήσει κάπως το παιχνίδι και με την είσοδο του Κλωναρίδη που έδωσε τρεξίματα να γίνει πιο απειλητικός. Πιο συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες έχασαν τρεις τρομερές ευκαιρίες μεταξύ 64’ και 66’, ενώ στο 65’ ο Στρούγγης έσωσε πάνω στη γραμμή το σουτ του Τσερίσεφ.



Κόντρα στην ροή του αγώνα και την καλή εικόνα της ομάδας του Άνχελ Λόπεθ, ο Γκέδες έπιασε ένα αριστερό «ξερό» σουτ και στο 69’ έγραψε το 3-0, ενώ στο 79’, ο Φραν Πέρεθ αν και βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μανδά αστόχησε από πλεονεκτική θέση.



Ατρόμητος (Άνχελ Λόπεθ): Θεωδοράκης (46’ Μανδάς), Βασιλαντωνόπουλος (82’ Κιβρακίδης), Στρούγγης, Χατζηισαΐας (73’ Μαυρομμάτης), Αθανασίου (87’ Τομάσεβιτς), Σάλομον (82’ Οικονομίδης), Καρτάλης (46’ Κλωναρίδης), Πισάνο (73’ Τζαβίδας), Χουάν Μουνίθ (82’ Τριμμάτης), Μπεντινέλι (73’ Νάτσος), Κουλούρης (73’ Κωτσόπουλος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x