Stoiximan Super League

Βεργέτης: «Δεν αλλάζουμε στόχους, θέλουμε Ευρώπη»

Την έξοδο στην Ευρώπη έχει στόχο ο Αστέρας Τρίπολης, παρά το κακό ξεκίνημα που έχει κάνει, σύμφωνα με τον Στάικο Βεργέτη.

Ο Αστέρας Τρίπολης, για ακόμα ένα παιχνίδι εκτός έδρας δεν έφυγε με νίκη, όμως ο προπονητής του πιστεύει, πως αν κάποια ομάδα έπρεπε να πανηγυρίσει, αυτή θα έπρεπε να είναι η δική του. Ο Στάικος Βεργέτης, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου τόνισε πως στόχος ήταν και παραμένει η Ευρώπη.

«Ξεκινήσαμε λίγο νωθρά το παιχνίδι στα πρώτα 20 λεπτά και το πληρώσαμε δεχόμενοι ένα γκολ. Φοβήθηκα μάλιστα στο διάστημα αυτό μήπως δεχθούμε κι ένα δεύτερο τέρμα. Στο δεύτερο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου όμως ανεβάσαμε την απόδοσή μας και το ίδιο καλό πρόσωπο είχαμε και στο δεύτερο ημίχρονο. Τα παιδιά πάλεψαν για τη νίκη μέχρι τέλους, αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ κι έτσι μείναμε στην ισοπαλία».

Για το αν θεωρεί δίκαιο το 1-1: «Θεωρώ ότι είχαμε περισσότερη κατοχή μπάλας, είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πιστεύω ότι αν έπρεπε να νικήσει κάποια ομάδα, τότε αυτή θα έπρεπε να είναι ο Αστέρας Τρίπολης, γιατί με εξαίρεση το πρώτο διάστημα του αγώνα, στη συνέχεια ήμασταν πιο καλοί και ελέγχαμε την αναμέτρηση».

Για τους στόχους του Αστέρα Τρίπολης: «Όταν μια ομάδα βγαίνει δύο χρόνια συνεχόμενα στην Ευρώπη, τότε ο στόχος της είναι αυτός. Πιο ρεαλιστικά εμείς κοιτάζουμε να προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα για κάθε παιχνίδι και να διεκδικούμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x