Stoiximan Super League

Βέρτζος: «Όταν δεν βάζεις γκολ…»

Στην επιθετική δυστοκία του Απόλλωνα αλλά και στην ολιγωρία στις φάσεις των γκολ απέδωσε την ήττα από τον Ατρόμητο ο Άγγελος Βέρτζος.

Οι αδυναμίες στο σκοράρισμα και η ολιγωρία στην άμυνα κόστισαν στον Απόλλωνα την ήττα από τον Ατρόμητο, όπως τόνισε με δηλώσεις του στη Nοva o Άγγελος Βέρτζος. Ο αμυντικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» τόνισε επίσης πως υπάρχει μεγάλη ανάγκη για βαθμούς προκειμένου να εξασφαλιστεί η παραμονή στη Σούπερ Λίγκα όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μπήκαμε καλά στην αρχή αλλά ατυχήσαμε να ολιγωρήσουμε σε κάποιες φάσεις και φάγαμε τα γκολ όπως τα φάγαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ακολουθήσαμε τη ίδια τακτική αλλά δεν ήρθε το γκολ. Όταν δεν μπορείς να βάλεις γκολ, χάνεις αυτά τα παιχνίδια. Είμαστε καινούρια ομάδα. Ξέραμε πως ο Ατρόμητος ήθελε τη νίκη όπως και εμείς όμως για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Υπήρχε άγχος, θέλαμε να έχουμε καλή παρουσία και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω αλλά μόνο μπροστά. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και πρέπει να συνεχίσουμε.

Σίγουρα μας αγχώνει το αρνητικό σερί, πρέπει να πάρουμε βαθμούς και να εξασφαλίσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται την παραμονή μας στην κατηγορία. Δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω, να κοιτάμε μπροστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x