Stoiximan Super League

Βιτόλο: «Τιμή μου να φοράω την πράσινη φανέλα»

Για μία ακόμη φορά ο Βίκτορ Βιτόλο επανέλαβε πως θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τόνισε πως θα αποχωρήσει μόνο αν η παρουσία του δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα.

Ένας από τους παίκτες που έχουν δεθεί με τον Παναθηναϊκό είναι ο Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος μιλώντας μετά το 3-2 επί της Βέροιας, τόνισε πως θέλει να μείνει στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όποιος φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι υποχρεωμένος πάντα να κερδίζει. Θέλαμε ν' αποχαιρετίσουμε τη χρονιά με νίκη κυρίως για τους φιλάθλους μας. Πιο σημαντικό από τα γκολ είναι η νίκη για την ομάδα. Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάνουν μεγάλη μια ομάδα και ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα. Δεν τα πήγαμε καλά σε όλους τομείς τη φετινή σεζόν. Ήταν ένα σύνολο λαθών και όλοι είμαστε υπεύθυνοι. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη τη νέα σεζόν», δήλωσε αρχικά ο μέσος του Παναθηναϊκού για να συμπληρώσει:

«Έχω έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο και από ότι έχω καταλάβει, η διοίκηση θέλει να με κρατήσει. Είναι τιμή μου να φοράω τη φανέλα μιας από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Ο μόνος λόγος να φύγω είναι να αποτελέσω πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x