Stoiximan Super League

Βίτορ: «Όλο και καλύτεροι»

«Μπορούμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Μιγκέλ Βίτορ.

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ αγώνα με τον αγώνα θα γίνεται καλύτερος και θα είναι σε θέση να διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Μιγκέλ Βίτορ.

Ο Πορτογάλος αμυντικός του «Δικέφαλου του βορρά» τόνισε πως πρέπει να εκμεταλλευτούν τα πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια προς όφελός τους.

Ακόμη, χαρακτήρισε μεγάλη χαμένη ευκαιρία την επαναληπτική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε, ωστόσο επισήμανε πως τώρα πρέπει να επικεντρωθούν στις εγχώριες υποχρεώσεις τους, αλλά και στο Europa League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον αέρα του Libero:

Για το αν τα πράγματα στον ΠΑΟΚ είναι όπως τα περίμενε:
«Μπορώ να πω πως είναι όλα καλύτερα από ότι περίμενα. Ήρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ με πολύ καλή οργάνωση. Η ομάδα είναι σαν οικογένεια και έχει ένα γκρουπ πολλών καλών ποδοσφαιριστών. Πιστεύω πως από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Αν συμβεί αυτό, αν βελτιωνόμαστε δηλαδή συνεχώς, τότε μπορούμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα»

Για το αν υπάρχει απογοήτευση μετά τον αποκλεισμό από τη Σάλκε:
«Μετά από αυτό το παιχνίδι, οι μέρες που ακολούθησαν ήταν πολύ δύσκολες. Όλοι περίμεναν, όπως και εμείς, να μπούμε στους ομίλους. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι της Τούμπας, μπορούμε να πούμε πως χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Πρέπει όμως να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι μας και να επικεντρωθούμε στους αγώνες που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ».

Για τη δήλωση του Στέφενς πως οι παίκτες πρέπει να μάθουν να παίζουν ακόμα και τρία παιχνίδια την εβδομάδα:
«Όπως είπε και ο προπονητής, είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία. Όταν υπάρχουν τρία παιχνίδια την εβδομάδα, οι προπονήσεις είναι περισσότερο αποκατάστασης. Όμως, μέσα από αυτή τη διαδικασία των συνεχών αγώνων, πρέπει να βελτιώνουμε την ικανότητά μας ως ομάδα και να μάθουμε πολλά περισσότερα. Πιστεύω πως κάτι τέτοιο θα μας κάνει καλό».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα και το αν είναι εφικτή η κατάκτηση του πρωταθλήματος:
«Μπορώ να πω πως η πρώτη μου εντύπωση είναι πως δεν θα υπάρξουν εύκολα παιχνίδια. Κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Όμως, αν παίζουμε όπως στα δύο εντός έδρας παιχνίδια, φυσικά και μπορούμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x