Stoiximan Super League

Βόκολος: «Βάσει εικόνας δικαιούμασταν κάτι καλύτερο, το ύψος του σκορ είναι λίγο υπερβολικό»

Στο ότι η ομάδα του δικαιούνταν κάτι καλύτερο βάσει της εικόνας που παρουσίασε στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με τον Ολυμπιακό, στάθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος.

Δηλώσεις μετά τη βαριά ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό, έκανε ο προπονητής της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος, τονίζοντας ότι η ομάδα του άξιζε κάτι καλύτερο από το ματς, βάση της εικόνας που παρουσίασε, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στους «ερυθρόλευκους» ενόψει των αναμετρήσεών τους με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Λαμίας:

«Νομίζω πως βάσει εικόνας δικαιούμασταν κάτι καλύτερο. Δεν φοβηθήκαμε. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Έγιναν ατομικά λάθη και ο Ολυμπιακός τα εκμεταλλεύτηκε. Το ύψος του σκορ είναι λίγο υπερβολικό. Στο 3-1 θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ και να βάλουμε πιο δύσκολα στον Ολυμπιακό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε για το επόμενο ματς.

Και αγωνιστικά και σε πρόσωπα παίρνουν ευκαιρίες τα παιδιά για να βγάλουμε συμπέρασμα το πως θα κινηθεί η ομάδα. Πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την ευρωπαϊκή πορεία και στην Κ19 που κατέκτησε το Youth League. Εύχομαι να φτάσει στον τελικό και γιατί όχι να πάρει και το κύπελλο»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x