Stoiximan Super League

Βόκολος: «Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα - Θα δούμε πότε θα επιστρέψει ο Καρλίτος»

Ο Λεωνίδας Βόκολος χαρακτήρισε δίκαιη την ισοπαλία της Λαμίας με τον ΟΦΗ, ενώ μίλησε και για την απουσία του Καρλίτος.

ΟΦΗ και Λαμία σπατάλησαν ευκαιρίες για να πάρουν ένα σημαντικό τρίποντο αλλά τελικά αρκέστηκαν στο ισόπαλο 1-1, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Λεωνίδας Βόκολος χαρακτήρισε μετά την αναμέτρηση δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε στην απουσία του Καρλίτος και στο πότε αναμένεται να επιστρέψει.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Η Λαμία κοιτάει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με συγκέντρωση, ώστε να δούμε στο τέλος τι θα έχουμε καταφέρει συνολικά. Σήμερα στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος, έχοντας την μπάλα περισσότερο στα πόδια του και μας δημιουργήσαν κάποιες φάσεις και στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε το παιχνίδι και πιστεύω ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Για το πότε θα είναι έτοιμος ο Καρλίτος: «Θα δούμε όταν θα επιστρέψει ο Καρλίτος, αλλά να ξέρετε πως οι ομάδες δεν χτίζονται από έναν παίκτη, όποιος και να είναι αυτός. Οι ομάδες χτίζονται από το σύνολο των παικτών, είναι μια οικογένεια. Ο Καρλίτος είναι μέλος αυτής της οικογένειας και έχει μάθει να δουλεύει ως μέλος αυτής. Είναι σημαντικός παίκτης και όταν θα είναι έτοιμος, τον περιμένουμε για να ενταχθεί στην ομάδα».

Για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό: «Είναι δύσκολο, όπως όλα τα παιχνίδια και θα το αντιμετωπίσουμε με την κατάλληλη σοβαρότητα και συγκέντρωση. Επικεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x