Stoiximan Super League

Βόκολος: «Συγκινημένος από την προσπάθεια των παιδιών, κρίμα σε τέτοια μέρα να μην έχουμε τους οπαδούς μας»

Ο Λεωνίδας Βόκολος δήλωσε συγκινημένος από την προσπάθεια των παικτών της Λαμίας στη νίκη της επί του Ολυμπιακού, αλλά και απογοητευμένος που ένα τέτοιο ματς έλαβε χώρα χωρίς κόσμο.

Πραγματοποιώντας μια απογοητευτική εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε δίκαια με 1-0 από την ψυχωμένη Λαμία στο ΔΑΚ, μπαίνοντας με το αριστερό στο 2024.

Μετά το ματς, ο προπονητής των νικητών, Λεωνίδας Βόκολος, δήλωσε συγκινημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τους συνεχάρη, ενώ σχολίασε πως είναι κρίμα τέτοια ματς να λαμβάνουν χώρα σε γήπεδα χωρίς κόσμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τι μπορείς να πεις, είμαι συγκινημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Ήταν μία μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο, μας δίνει κουράγια και δύναμη αλλά και ο τρόπος που την πετύχαμε. Σήμερα θα το χαρούν όλοι, αλλά από αύριο έχουμε δουλειά γιατί έχουμε δρόμο ακόμα στο πρωτάθλημα όμως μέρα με τη μέρα προσπαθούμε να έχουμε νοοτροπία νικητή.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, όμως είναι κρίμα σε μία τόσο μεγάλη μέρα να μην έχουμε τους οπαδούς μας. Κάθε νίκη είναι μεγάλη, η ομάδα δικαιούταν να έχει περισσότερους βαθμούς, κοιτάμε τη δουλειά μας να γινόμαστε καλύτεροι και να παλεύουμε για τη νίκη».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x