Stoiximan Super League

Με επιστροφή Τσοκάνη η αποστολή του Βόλου για την κρίσιμη αναμέτρησή του με τον Παναιτωλικό

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Βόλου για την εκτός έδρας αναμέτρησή του με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Βόλου για την σαββατιάτικη (6/4, 19:30) εκτός έδρας αναμέτρησή του με τον Παναιτωλικό, με τον τεχνικό της ομάδας, Χρήστο Κόντη, να ανακοινώνει την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο.

Όπως έγινε γνωστό, ο Τσοκάνης έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και είναι ξανά διαθέσιμος, ενώ από την άλλη εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Ντε Καμπς.

Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου: Κόβατς, Κόστιτς, Μύγας, Αλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Ράσιτς, Ασλανίδης, Λούνα, Κίτσος, Τάχατος Μπερτόγλιο, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Κόμπα, Τρουιγιέ, Ασεχνούν, Ποπέσκου, Μωραΐτης, Γκαρσία.



Ο Βόλος πραγματοποίησε ιδανικό ξεκίνημα στα playouts, έχοντας κάνει το 2/2 κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Κηφισιά, αποτελέσματα που τον έφεραν στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ για την τρίτη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, ο οποίος βρίσκεται έναν βαθμό πίσω του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x