Stoiximan Super League

Λόπεθ: «Eίμαι βέβαιος ότι είναι απόλυτα έγκυρο το γκολ - Αν το σκορ ήταν 1-1 θα είχαμε ένα άλλο παιχνίδι»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, μετά την ήττα της ομάδας του με σκορ 5-1 από τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό.

Στο ακυρωθέν γκολ του Μύγα, το οποίο είναι βέβαιος ότι είναι απόλυτα έγκυρο, στάθηκε ο προπονητής του Βόλου, 'Άνχελ Λόπεθ, μετά την ήττα με σκορ 5-1 από τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό.

Ο Ισπανός τεχνικός, με δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV εξέφρασε την άποψη ότι η συγκεκριμένη φάση άλλαξε τη ροή του ματς, ενώ αναφορικά με την εμφάνιση της ομάδας του, δήλωσε ότι είναι περήφανος για την ενέργεια που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κλέψει πολλές μπάλες, κάναμε ευκαιρίες, δεν θυμάμαι ο ΠΑΟΚ να έκανε κάτι στην επίθεση, πέρα από τα δύο γκολ. Αδιαμφισβήτητα η φάση του πρώτου ημιχρόνου είναι το γεγονός πως μας ακυρώθηκε το γκολ, το οποίο είμαι απόλυτα βέβαιος πως είναι καθαρό.

Σκοράραμε, πανηγυρίσαμε και μετά από λίγα λεπτά ο διαιτητής έτρεξε στο VAR και το ακύρωσε χωρίς κανένας να αντιληφθεί το παραμικρό. Σίγουρα όταν παίζουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα συμβαίνουν αυτά. Αν το σκορ ήταν 1-1 θα είχαμε ένα άλλο παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα, ο πρόεδρος έκανε μεταγραφές και είμαστε όλοι μια οικογένεια. Οι παίκτες παίζουν με ενέργεια και είμαι πολύ περήφανος γι' αυτούς».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x