Stoiximan Super League

«Δεν εμφανιστήκαμε στο πρώτο μέρος…»

Ως το χειρότερο ημίχρονο του Πανθρακικού απ’ τη στιγμή που τον ανέλαβε, χαρακτήρισε το πρώτο του ματς με την Κέρκυρα ο Άκης Μάντζιος.

Στην πολύ κακή εμφάνιση του πρώτου μέρους, απέδωσε την ήττα της πρεμιέρας απ’ την Κέρκυρα ο Άκης Μάντζιος. Ο τεχνικός του Πανθρακικού… κράτησε την αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες του στην επανάληψη, η οποία δεν ήταν αρκετή για να χαρίσει τουλάχιστο το βαθμό της ισοπαλίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάντζιου στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα κάναμε μια κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Ουσιαστικά δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο στο πρώτο μέρος και δικαίως η Κέρκυρα προηγήθηκε με 2-0. Κάναμε ίσως το χειρότερο ημίχρονο από όταν ήρθα εγώ στην ομάδα με πολλά λάθη με συνέπεια να βρεθούμε στο κυνήγι του σκορ.

Στη συνέχεια, στο β’ ημίχρονο, παρουσιαστήκαμε καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, δείξαμε πράγματα, είχαμε ταχύτητα, φτάσαμε σε ένα γκολ ενώ είχαμε και τις φάσεις εκείνες για να φτάσουμε στην ισοφάριση.

Όμως, τελικά, τη διαφορά την έκανε το γεγονός ότι η Κέρκυρα έκανε περισσότερα γκολ στις ευκαιρίες της, σε σχέση με τις δικές μας στο καλό μας ημίχρονο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x