Stoiximan Super League

«Δεν μου λέει τίποτα η φυγή του Στέφενς»

Οι κακές μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ και όχι το διαζύγιο με τον Στέφενς είναι η αιτία, στην οποία οφείλονται τα άσχημα αποτελέσματα της χρονιάς για την ομάδα, σύμφωνα με τον Χρήστο Τερζανίδη.

Στις λάθος μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ, αποδίδει το γεγονός ότι η ομάδα δεν διεκδικεί περισσότερα πράγματα φέτος, ο Χρήστος Τερζανίδης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Θεσσαλονικιών τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 πως η κακή νοοτροπία και οι λάθος μεταγραφικές κινήσεις ήταν αυτές που έφεραν τον ΠΑΟΚ στην σημερινή κατάσταση.

Επιπλέον, ο Τερζανίδης δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Είναι το Κύπελλο στόχος του ΠΑΟΚ:

«Ναι, είναι. Εκεί ποντάρει πλέον, είναι ένας τίτλος και ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για να τον πάρει και στα δυο παιχνίδια»

Τι περιμένεις από το παιχνίδι:

«Είναι ιδιαίτερα αυτά τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει σίγουρα από την πρώτη στιγμή να πάρει το ματς. Ο ΠΑΟΚ με την σειρά του θα προσπαθήσει να μην χάσει. Θα προσπαθήσει να κλείσει τους διαδρόμους και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα»

Πως σχολιάζεται το διαζύγιο με τον Στέφενς:

«Δεν μου λέει τίποτα. Το πρόβλημα είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν ενισχύθηκε όπως έπρεπε στις μεταγραφικές περιόδους»

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχασε το στόχο του, το πρωτάθλημα:

«Αυτό δεν το είπε κανείς. Αυτό το έλεγε μόνο ο Σαββίδης που είναι ένας επιχειρηματίας, δεν γνωρίζει από ποδόσφαιρο και λέει ότι του λένε οι συνεργάτες του. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν αυτά. Είναι μια λάθος νοοτροπία. Ο Τσιτσιακόφ δεν γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα»

Για τα νέα παιδιά, όπως ο Κουλούρης:

«Δυστυχώς δεν προωθούνται τα νέα παιδιά στον ΠΑΟΚ. Επιλέγουν να φέρνουν τραυματισμένους και τελειωμένους παίκτες αντί να εμπιστεύονται παίκτες από τις υποδομές. Οι νέοι ποδοσφαιριστές είναι ένα δυνατό κεφάλαιο για μια ομάδα. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην ομάδα παίκτες που του χρόνου δεν θα είναι. Γιατί να μην πάρουν την θέση τους τα νέα παιδιά»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x