Stoiximan Super League

«Δεν πάμε Ουκρανία για διακοπές»

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάει στην Ουκρανία για να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στην Μέταλιστ εμφανίστηκε με δηλώσεις στην Sportday ο Λόπεθ.

Έτοιμος να αγωνιστεί και να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του στη ρεβάνς με τη Μέταλιστ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο Λόπεθ. Ο Ισπανός αμυντικός τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα βελτιωθεί στην συνέχεια και δεν πρέπει να πάει στην Ουκρανία για διακοπές αλλά να πάει να πάρει αποτέλεσμα.

Διαβάστε όσα είπε ο Λόπεθ στην «SportDay»:

«Ναι είμαι έτοιμος για την Τετάρτη. Ο κόουτς βέβαια θα αποφασίσει, αλλά εγώ είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω αν αγωνιστώ».

Βλέποντας απέξω την ομάδα, ποια είναι τα πρώτα συμπεράσματά σου;

«Έχουμε δουλειά μπροστά μας για να βελτιωθούμε και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλει και ο προπονητής. Στο πρώτο ημίχρονο με τη Μέταλιστ είχαμε τέσσερις ευκαιρίες και αυτοί με μία έβαλαν γκολ. Πρέπει να έχουμε τη σωστή νοοτροπία για να παλεύουμε τα ματς επί 90 λεπτά. Μόνο τότε θα πούμε ότι βελτιωθήκαμε».

Αυτό που και εσύ λες για νοοτροπία, αλλάζει μέσα σε μία εβδομάδα;

«Ναι, φυσικά. Πρέπει να αλλάξουμε. Εγώ δεν πάω στην Ουκρανία για διακοπές. Πάω να παίξω για να κερδίσω και να πάρω την πρόκριση. Δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο του πρώτου αγώνα πόσο καλά μπορεί να παίξει η ομάδα».

Πέρα από τη νοοτροπία, ποδοσφαιρικά τι άλλαξε και ο ΠΑΟΚ στην άμυνα εκεί που δεν δεχόταν καμία φάση, είχε αυτή την εικόνα το δεύτερο ημίχρονο;

«Σίγουρα ήταν μεγάλο το χτύπημα στο τέλος με το πέναλτι και το 0-1. Είναι κάποιες ψυχολογικές στιγμές όπου πρέπει να αντεπεξέρχεσαι. Χρειάζεται οργάνωση, συγκέντρωση, καλή ψυχολογία και πάνω απ' όλα καλή νοοτροπία για να μην κάνουμε και πάλι τα ίδια λάθη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x