Stoiximan Super League

Δεν το κρατάει κρυφό για Νομπόα

Άμεσα αναμένεται να υπάρξει οριστική κατάληξη στο θέμα του Κριστιάν Νομπόα στον ΠΑΟΚ, καθώς ο μάνατζερ του βρίσκεται στην Ελλάδα. Επιβεβαιώνει η ΠΑΕ ότι υπάρχουν συζητήσεις. «Πάγωσε» του Ουσέρο.

Έψαχνε κάτι καλύτερο και το βρήκε. Ο Φερνάντο Ουσέρο φαινόταν ότι καταλήγει στον ΠΑΟΚ για να καλυφθεί το κενό που διακρίνουν οι άνθρωποι της ομάδας ότι υπάρχει στη θέση του αμυντικού μέσου, αλλά τελικά το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα αποκτηθεί ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» έψαχναν να βρουν κάτι (θεωρητικά) καλύτερο από τον Ισπανό και είναι κοντά στο να κλείσουν τον Κριστιάν Νομπόα. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι κάτι παραπάνω από προχωρημένες. Το θέμα βρίσκεται στο τελικό στάδιο, καθώς ο εκπρόσωπος του πρώην χαφ της Ντιναμό Μόσχας βρίσκεται στην Ελλάδα για να συζητήσει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο παίκτης από το Εκουαδόρ έβγαλε και τα δύο 90λεπτά των φετινών αναμετρήσεων της πρώην ομάδας του με τον Παναθηναϊκό για τον πέμπτο όμιλο του Europa League.

Από την ΠΑΕ επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο παίκτη, αλλά δεν μιλάνε για κλεισμένη μεταγραφή.

Έτσι θεωρείται απίθανο να πάρει και τον Ουσέρο ο ΠΑΟΚ, διότι για έναν αμυντικό χαφ πήγαινε από την αρχή, αλλά όσο δεν προχωράει το θέμα της ανανέωσης του Φάνη Τζανδάρη τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Άλλωστε δίνοντας 250.000 ευρώ στον Αστέρα Τρίπολης μπορεί να τον κάνει δικό του.

Αγωνία για Αθανασιάδη

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε και το αγωνιστικό κομμάτι, καθώς την Τετάρτη (7/1, 17:15) υπάρχει ένα καθοριστικό παιχνίδι με την Κέρκυρα για το Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη, ενώ θα υπάρχει το αυτί στο ραδιόφωνο για την αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Οι Ηπειρώτες είναι στην πρώτη θέση με τέσσερις βαθμούς, οι «Φαίακες» ισοβαθμούν με την Καλαμαρία, έχοντας σημειώσει από μια νίκη και ο ΠΑΟΚ είναι τελευταίος με μόλις έναν πόντο. Ωστόσο, είναι πολλά τα προβλήματα για τον Άγγελο Αναστασιάδη, καθώς έκανε θεραπεία χθες ο Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης, λόγω αιματώματος στον τετρακέφαλο, ενώ δεν γυμνάστηκαν κανονικά ούτε οι Τζιόλης, Κατσικάς και Γλύκος. Ο τελευταίος βάσει της αρχικής εκτίμησης θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x