Stoiximan Super League

Δερμιτζάκης: «Ίσως χρειαστούν πάνω από 34 βαθμοί»

Για το όριο της παραμονής στην Σούπερ Λίγκα μίλησε ο Παύλος Δερμιτζάκης μετά την πολύ σημαντική νίκη του Πανθρακικού κόντρα στον ΟΦΗ.

«Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη, με καλό ποδόσφαιρο». Με αυτά τα λόγια ο Παύλος Δερμιτζάκης έδωσε το στίγμα της νίκης που πέτυχε ο Πανθρακικός κόντρα στον ΟΦΗ (3-1) και τον έβγαλε εκ νέου από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο τεχνικός των νεοφώτιστων δεν επαναπαύεται, αφού όπως τόνισε το όριο βαθμών παραμονής πιθανώς φτάσει και πάνω από τους 34 βαθμούς, ενώ ξεκαθάρισε πως τόσο η ομάδα του όσο και οι Κρητικοί αξίζουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς με τον ΟΦΗ: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι, όπως και όσα ακολουθούν. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έχει κοινό στόχο και θέλαμε τη νίκη για να μείνουμε σε τροχιά παραμονής. Ξέραμε ότι ο ΟΦΗ παρά τις απουσίες του, είναι μια καλή ομάδα και μπήκαμε σε αυτό το παιχνίδι με σοβαρότητα. Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη, παίζοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο. Σημειώσαμε τρία γκολ, είχαμε αρκετές ευκαιρίες και ο ΟΦΗ μας απείλησε μόνο στη φάση του γκολ που πέτυχε. Κρατάμε τη νίκη, πήραμε μια βαθιά ανάσα, αλλά στα επόμενα δύο παιχνίδια πρέπει να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται, ώστε να μείνουμε στην κατηγορία. Τα πράγματα έχουν μπλέξει για όλες τις ομάδες και χρειάζεται όσο το δυνατόν περισσότεροι βαθμοί, ώστε να είμαστε ασφαλείς. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΟΦΗ και συγχαρητήρια στον Γιάννη Πετράκη. Ο ΟΦΗ και ο Πανθρακικός είναι δύο ομάδες που αξίζουν να μείνουν στην κατηγορία».

Για το όριο παραμονής: «Το όριο παραμονής το είχα θέσει πριν περίπου 2 μήνες στους 33-34 βαθμούς. Πλέον ίσως να χρειαστούν παραπάνω από 34 βαθμοί, μετά και από τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x