Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Ενέσεις ποιότητας για να ανέβει κι άλλο ο πολύ καλός Παναθηναϊκός»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην καθυστέρηση του Παναθηναϊκού στο κομμάτι των μεταγραφών, την ανάγκη ενίσχυσης και την πολύ καλή του εικόνα συνολικά σε φιλικά και προετοιμασία.

Μεταγραφές ουσίας… εδώ και τώρα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να πάει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο από αυτό που ούτως ή άλλως βρίσκεται αυτή την στιγμή, σύμφωνα με όσα ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Δεν ξέρω πότε θα προχωρήσει με κάποια μεταγραφή ο Παναθηναϊκός, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να βιαστεί. Εδώ που έχουμε φτάσει η πραγματικότητα είναι ότι έχει καθυστερήσει. Θα έπρεπε μεσοεπιθετικά να είχε πάρει τουλάχιστον δύο παίκτες. Δεν κάθονταν με σταυρωμένα χέρια, είχε και διάφορες ατυχίες με παίκτες που δεν προχώρησαν, αλλά έχει αργήσει. Πρέπει να φορτσάρει. Κάνοντας τον απολογισμό βλέπουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε καλύτερο επίπεδο από πέρυσι, έχει καλύτερη ανασταλτική λειτουργία, περισσότερη ποιότητα και υψηλού επιπέδου ομάδα αλλά θέλει σοβαρές ενέσεις ποιότητας μπροστά για να ανέβει κι άλλο. Πρέπει να μπει το νερό στο αυλάκι», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για την επιλογή συστήματος και προσώπων από πλευράς Γιοβάνοβιτς, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το «τριφύλλι» θα πορευθεί με 4-3-3 και 4-2-3-1, χωρίς να έχουν «κλειδώσει» οι παίκτες που θα είναι βασικοί.

Παράλληλα, ο Δεσύλλας αποκάλυψε ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν είχε μείνει ικανοποιημένος από την κυκλοφορία της μπάλας στο ματς του Παναθηναϊκού με την Αλ Ντουχάιλ, παρά τις πολλές ευκαιρίες που είχε κάνει η ομάδα του.

Ενώ σχολίασε και το χθεσινό ντεμπούτο του Μάγκνουσον, κάνοντας ειδική μνεία στην καλή του παρουσία και στο «χτίσιμο» παιχνιδιού που προσφέρει.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x