Stoiximan Super League

Έδειξε «Μάκη» ο Πογέτ

Τον Μακόλεϊ Κρισάντους δοκίμασε ο Γκουστάβο Πογέτ με τους βασικούς της ΑΕΚ εν όψει Αστέρα Τρίπολης. Αντι-Μάνταλος ο Μπουονανότε.

Τις (πρώτες) σκέψεις του για τον τρόπο που θα παρατάξει την ΑΕΚ στον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ έδειξε ο Γκουστάβο Πογέτ.

Ο Ουρουγουανός προπονητής επιβράβευσε τον Μακόλεϊ Κρισάντους για την προσπάθειά του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τον διατήρησε στην κορυφή της επίθεσης στο 4-2-3-1, μολονότι ο Αραβίδης είναι πλέον 100% έτοιμος. Παράλληλα, ο 47χρονος τεχνικός έδειξε πως προορίζει τον Ντιέγκο Μπουονανότε για να καλύψει τη θέση του τραυματία Πέτρου Μάνταλου σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Από εκεί κι έπειτα δεν υπήρχαν εκπλήξεις. Λαμπρόπουλος και Κολοβέτσιος ήταν σταθερά οι δύο στόπερ, ο Γκάλο στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Σοϊλέδη να είναι αριστερά (και να παραμένει εκεί εφόσον δεν αποθεραπευτεί ο Ντίντακ). Γιόχανσον και Σιμόες ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ Βάργκας και Μπαρμπόσα οι δύο ακραίοι μεσοεπιθετικοί.

Η προπόνηση της ΑΕΚ διήρκεσε ξανά κάτι παραπάνω από δύο ώρες, μισή ώρα στο γυμναστήριο και το υπόλοιπο διάστημα στο γήπεδο και με ασκήσεις με μπάλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x