Stoiximan Super League

«Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας»

Στο τρόπο που αντιμετώπισε την ισοφάριση της SKODA Ξάνθης και γενικά το παιχνίδι η ομάδα του, στάθηκε ο προπονητής της Βέροιας, Ράτκο Ντόστανιτς.

Για την υπομονή που είχαν οι παίκτες του στο παιχνίδι με τη SKODA Ξάνθη, αλλά και την αποφασιστικότητα για τη νίκη μίλησε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ο Ράτκο Ντόστανιτς.

O Σέρβος τεχνικός της Βέροιας αναφέρθηκε και στους βαθμούς που θα πρέπει να έχει η ομάδα του για να σωθεί λέγοντας ότι πρέπει να είναι μεταξύ 36 και 38.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς τόσο από βαθμολογικής όσο και από ψυχολογικής άποψης. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου, καθώς έδωσαν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Ξάνθη», ανέφερε αρχικά ο Ντόστανιτς.

«Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας και παρά την ισοφάριση του αντιπάλου, τα δώσαμε όλα και καταφέραμε να φτάσουμε τη νίκη. Το ματς αυτό τελείωσε και θα πρέπει να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό, για το οποίο έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλές απουσίες», σχολίασε για το ματς ο τεχνικός της Βέροιας και ολοκλήρωσε για τους βαθμούς που χρειάζεται η ομάδα για να σωθεί: «Μεταξύ 36 και 38 βαθμών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x