Stoiximan Super League

Επέστρεψαν τα χαμόγελα, προχωρά του προπονητή

Ικανοποίηση μετά από καιρό στον ΠΑΟΚ για τη νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη. Έντονη φημολογία πως ξεκαθαρίζει άμεσα το θέμα προπονητή.

Αυτός, ναι, ήταν ΠΑΟΚ. Αφήνοντας πίσω του τις κακές εμφανίσεις που προηγήθηκαν, αλλά και το ψυχολογικό βάρος από την έντονη κριτική από ΜΜΕ και εξέδρα, οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» στάθηκαν στο ύψος τους, κέρδισαν με 2-1 τον Αστέρα στην Τρίπολη κι έκαναν αποφασιστικό βήμα για την πρώτη θέση στα play offs.

Η εμφάνιση και η νίκη σκόρπισε χαμόγελα και στις τάξεις της διοίκησης. Οι Ιβάν Σαββίδης, Θοδωρής Ζαγοράκης και Γκέρμαν Τσιστιακόφ παρακολούθησαν μαζί από το «Μακεδονία Παλλάς» το παιχνίδι και μετά το τέλος του αγώνα ήταν έκδηλη η ικανοποίησή τους, ενώ δεν έλειψαν και τα τηλεφωνικά συγχαρητήρια στην ομάδα.

Ασφαλώς ο στόχος δεν επιτεύχθηκε ακόμη και είναι απαραίτητο να συνεχίσει η ομάδα στον ίδιο δρόμο, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με τους Αρκάδες στην Τούμπα (18:15). Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν, καθώς θα λείψει σίγουρα ο τιμωρημένος Σίλντενφελντ (δεν αποκλείεται να κληθεί για εξηγήσεις για την ανόητη αποβολή του στο φινάλε), ενώ αμφίβολο είναι αν θα επανέλθει ο τραυματίας Καμαρά. Τέσσερις κάρτες συμπλήρωσε ο Έτο και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα τρία προσεχή ματς θα λείψει.

«Κλείνει» σύντομα προπονητή

Έντονη είναι η φημολογία πως το θέμα του προπονητή που θα αναλάβει επί μονίμου βάσεως τον ΠΑΟΚ αντί του υπηρεσιακού Γιώργου Γεωργιάδη βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης. Κάποιες πηγές, μάλιστα, αναφέρουν πως η συμφωνία μπορεί να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας και ο αντικαταστάτης του Γιώργου Δώνη να είναι στην Τούμπα ακόμη και την Κυριακή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x