Stoiximan Super League

Επόμενος στόχος: Πίτι

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Ινίγκο Λόπεθ και ετοιμάζει να πάρει ακόμα έναν Ισπανό, ο οποίος είναι «όλα τα λεφτά». Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει παρατήσει την περίπτωση του Πίτι.

Τα δίχτυα στην ισπανική αγορά έχει ρίξει ο ΠΑΟΚ και μετά την απόκτηση του Ισπανού, Ινίγκο Λόπεθ, ετοιμάζει νέο «μπαμ» με τον Πίτι! Ο 32χρονος επιθετικός, ο οποίος σκόραρε 18 γκολ πέρυσι με τη φανέλα της Βαγεκάνο, ενδιαφέρει ακόμα τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Σενάρια από την Ισπανία έκαναν λόγο πως η πρόταση του ΠΑΟΚ καλύπτει απόλυτα τον Πίτι και το μοναδικό «αγκάθι» που υπάρχει και δεν έχουν έρθει σε συμφωνία οι δύο πλευρές είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε πως για τον Πίτι έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον τόσο η Γρανάδα όσο και η Εσπανιόλ και το θέμα περνά καθαρά στο χέρι του Ισπανού άσου κι αν θα αποφασίσει να αφήσει την πατρίδα του για χάρη του ΠΑΟΚ.

Όπως και να έχει η υπόθεση Πίτι είναι δύσκολη αλλά οι Θεσσαλονικείς δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τα παρατήσουν εύκολα και θέλουν να κυνηγήσουν όσο μπορούν την συγκεκριμένη περίπτωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x