Stoiximan Super League

Ετοίμαζε Σιδηρόπουλο για Παναθηναϊκός-ΑΕΚ ο Μπένετ - Ανακοινώνονται διαιτητές με… κενό στο ντέρμπι

Σιδηρόπουλο διαιτητή με Παπαπέτρου στο VAR ετοίμαζε ο Στιβ Μπένετ για το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ τη Δευτέρα. Χωρίς διαιτητή για την ώρα το ντέρμπι.

Ο Στιβ Μπένετ οδεύει προς αποπομπή μετά το δημόσιο άδειασμα από τον Τάκη Μπαλτάκο, για την απόφασή του να ορίσει Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι της Δευτέρας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, παρότι υπάρχει συμφωνία των Big 4 για ξένους διαιτητές στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Άγγλος επικεφαλής της ΚΕΔ είχε επιλέξει τον Τάσο Σιδηρόπουλο, μοναδικό elite Έλληνα διαιτητή, για να διευθύνει το μεγάλο ματς της Λεωφόρου, καθώς πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση μετά το ποδηλατικό ατύχημα που είχε πριν λίγους μήνες. Μάλιστα, για το VAR προοριζόταν ο Τάσος Παπαπέτρου.

Πάντως το ρεπορτάζ αναφέρει πως στους διαιτητές για την 5η αγωνιστική που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες, θα υπάρχει… κενό στο ντέρμπι της Λεωφόρου, πράγμα που σημαίνει πως ίσως υπάρξουν επαφές για να βρεθεί κάποιος εγνωσμένης αξίας ξένων διαιτητής. Άλλωστε κάτι τέτοιο είναι εφικτό, αφού η Δευτέρα προσφέρεται για να υπάρχουν διαθέσιμοι αρκετοί καλοί διαιτητές από το εξωτερικό. Πάντως ο Μπένετ δεν φαίνεται πως θα αποπεμφθεί πριν τη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Τάκης Μπαλτάκος για την Τετάρτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x